Енергичността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори мързеливо

...
Енергичността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори мързеливо
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът се грижи за дома, лъвът поправя имиджа си

Енергичността от предните дни се сменя с по-спокойно, даже мързеливо въодушевление. Не допускайте отрицателно настроени хора към себе си. Избягвайте провокациите и влизането в разногласия и кавги, в случай че желаете да презаредите поради изчезналата сила. Откажете се от местата, където има скупчване на доста хора. Не общувайте с нервни, неприятни, сериозно настроени лица.

Овен

Енергията на планетите внася малко слънчева светлина в живота ви. Това е позитивно време за другарство и излизане, с цел да се запознаете с нови хора. Това, което ви е предопределено за вас, ви чака. 

Телец

Днес може да наподобява, че нещата се движат на занимателен кадър или даже че се връщат обратно. Добър миг е да се погрижите за дома си, без значение дали става въпрос за ремонт, метаморфоза или пренасяне. 

Близнаци

Приемайте всяко неразбирателство или комплициране, което се случва с положително въодушевление. Нещата не са толкоз съществени, колкото наподобяват на пръв взор. Също може да се разсеете с флирт в службата или другаде. 

Рак

Ще бъдете привлечени да откриете нещо. Бъдете отворени за приемане на всевъзможни положителни благоприятни условия. Може да имате болки в стомаха. Опитайте се да ядете лека и прясна храна и избягвайте газирани питиета. 

Лъв

Благоприятно време да преговаряте, да видите от друга позиция взето решение. Ще бъдете по-внимателни към имиджа си и по-мотивирани да постигнете задачите си. Можете да срещнете нови хора, които ще ви зарадват, въодушевяват. 

Дева

Звездите ви поучават да внимавате за острия си като бръснач език. Вашите груби думи могат да наранят нечии усеща. Впоследствие това може да има жалък резултат върху взаимоотношенията.

Везни

Настоящата астрална настройка дава на вас и вашата обич неповторима опция да вършиме нещата по друг метод. Не желаете да ходите на едни и същи остарели места, да сте с едни и същи хора или да вършиме едни и същи неща. Ще търсите безредици и занимания от напълно друго естество. 

Скорпион

Ако имате потребност от съдружници, тогава ги " набирайте " преди обяд - ще бъде по-лесно да намерите общ език с хората. Следобед деловата интензивност ще бъде сменена от предпочитание за удоволствия. Внимавайте да не харчите прекалено много пари.

Стрелец

Вие незабелязано се приближавате до определената цел. Основното нещо е да не се отклонявате от този път. Пазете се да правите недомислени дейности. Не бива да сте скромни. Не крийте достолепията си, в противен случай – покажете ги. 

Козирог

Настроението ви през днешния ден ще бъде доста положително; ще покажете зрялост, отговорност и неизменност, както и някои аналитични качества. Въпреки това, би трябвало да внимавате, когато вършиме или изразявате своите преценки за другите или за каквато и да е обстановка, тъй като те могат да попаднат в неверните уши...

Водолей

Днес ще бъдете много дръзки. Решенията би трябвало да се вземат в придвижване. В противоположен случай рискувате да пропуснете положителни благоприятни условия. Ще можете да взимате точни и бързи решения в разнообразни обстановки.

Риби

Бъдете деликатни! Не бива да се доверявате сляпо за нищо, може да се разочаровате по-късно. Не губете силата си за непотребни разногласия и разправии.  Трябва да сте по-търпеливи с другите. Възможно е да се тревожите прекалено много и това да ви аргументи несъразмерна тревога.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР