Емпатите са високо напреднали души, които се инкарнират на земята

...
Емпатите са високо напреднали души, които се инкарнират на земята
Коментари Харесай

8 начина да превърнете свръхчувствителността си в суперсила

Емпатите са високо напреднали души, които се инкарнират на земята във все по-голям брой, с цел да хвърлят светлина в тъмнината по време на промяна. В момента на земята има повече емпати от всеки път, написа създателят на книги и мотиватор в женското развиване доктор Кристиан Нортръп.

Всички емпати са мощно чувствителни хора, само че не си наподобяват. Например, прочувственият емпат усеща прочувственото положение на другите. Физическият емпат е в положение да разпознае физическите болести на другите.

Ако сте доста чувствителни, може да го приемете като наказване. Истината е, че емпатията е подарък и вие имате силата вътре в себе.

Ето 8 метода, посредством които можете да активирате съчувствената мощ във вас:

 

1. Признайте, че сте емпат.

Ако сте подобен, състраданието е вашето предопределение. Вие сте били твърдо свързани от раждането си да закотвите светлината на планетата.

2.Доверете се на интуицията си.

Като емпат вие сте мощно чувствителни. Независимо дали можете да четете мислите на хората, да получавате душевен облици, да улавяте миризми или чувства, е хубаво да се научите да се доверявате на себе си и на известията, които получавате. Това ще ви помогне да избегнете енергийните вампири и да намерите здрави взаимоотношения.

3. Не играйте ролята на жертва.

Емпатите постоянно са с ниска самокритика. След известно време потребността ви да бъдете обичани може да се трансформира в нрав на жертва. Това нормално се следи в духовни и интимни взаимоотношения.

4.Поставете граници.

След като съумеете да разпознаете енергийните вампири, които ви изтощават, ограничете времето, което прекарвате с тях. Забележете по какъв начин се чувствате, когато сте с тях и откакто останете сами. Едва тогава ще можете да си тръгнете вечно и да възстановите скъпата си сила. Освен това ще имате доста повече време, с цел да вършиме нещо, което обичате.

5.Медитирайте.

Емпатите имат потребност от време за презареждане. Медитацията е страховит инструмент за емпатите и лишава единствено няколко минути. Дори няколкоминутната смедитация може да ви помогне да се почувствате центрирани в сърдечната си сила. Това е отлично за възобновяване на силата ви, когато започнете да чувствате претоварване. Не е нужно да седите, с цел да медитирате. Прекарайте време измежду природата или вършете нещо обичано.

6.Дишайте.

Правете дихателна процедура, при която просто седите и умишлено дишате. Докато вдишвате, мислете за изясненост и мощ. Докато издишвате, мислете за освобождение на негативната сила. Можете даже да кажете „ Аз поемам дъх мощ. Издишвам напрежението и негативизма. ” Правете това няколко пъти дневно, с цел да изчистите насъбрания стрес в тялото ви.

7. Трансмутирайте негативната сила.

Като емпати вие поемате доста отрицателна сила на всички места, където отидете. Използвайте способи, с които можете да преобразувате негативната сила в действително време. Например, внесете растения в работното си пространство, с цел да абсорбирате всяка негативна сила. Можете също да опитате с кристали, които са естествени енергийни модулатори. Обградете се с хубост. Опитайте се да говорите положително в сложна обстановка. Намирането на хумора в обстановка, когато е допустимо, също може да преобразува негативната сила. Друго нещо, което можете да извършите, е да започнете всеки ден с одобрение на признателност, с цел да увеличите позитивната сила в живота си.

8. Обичайте себе си.

Като емпат, задачата на живота ви е да се грижите за себе си. Това е всичко, което би трябвало да извършите! Вслушването в личните си мисли и страсти е самосъчувствие. Отделяйте малко време всеки ден, с цел да почетете възприятията си и да прегърнете чувствителността си. Признайте, че можете да бъдете уязвими и мощни по едно и също време. Празнувайте всякога, когато се вслушате в интуицията си или извършите нещо, което ви оказва помощ да станете по-щастливи, мощни и здрави. Не забравяйте, че когато изживеете цялостния си капацитет, вие в действителност трансформирате живота на другите към вас.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР