Eмили, която стана известна в социалните мрежи с лудото си

...
Eмили, която стана известна в социалните мрежи с лудото си
Коментари Харесай

Емили показа нараняванията след сблъсъка на тротинетката ѝ с бус

Eмили, която стана известна в обществените мрежи с лудото си каране на тротинетка по столичните булеварди и автомагистралата, бе блъсната от бус в петък. Инцидентът станал по обяд, а водачът на буса е избягал. Пробата за опиати на Емили излезе позитивна, предава Блиц.

Катастрофата разяснява приятелят на Емили Тихомир, който до неотдавна също смяташе, че е трансджендър и се представяше за Мелиса, само че се върна към истинското си аз. Той отхвърли приятелката му да е била дрогирана и съобщи, че единствените лекарства, които Емили приема са за промяната на пола.

Днес трансмомичето Емили сама разяснява случая в персоналния си профил в обществените мрежи.

" Да знаете, че съм добре. Възстановявам се и си почивам у дома ", написа тя в Инстаграм.

Емили твърди, че е карала тротинетката си по велоалеята, когато бусът я засякъл и тя се блъснала челно в него.

" Карах една тротинетка VSett 9+ по велоалеята и внезапно един бус ме засече и аз се ударих в него с към 30 км/ч - челно!!! Това е резултата, какъв брой е рисково да се кара тротинетка и велосипед по велоалеите! Защо толкоз време като си карах на пътя - всичко си беше наред и нямаше произшествия, а в този момент като съблюдавам закона и карам по велоалеята - незабавно проблем!??? Оставам на вас сами да прецените!!! ", възмущава се потърпевшата Емили.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР