Емблематични имена от света на музиката, киното и телевизионния ефир

...
Емблематични имена от света на музиката, киното и телевизионния ефир
Коментари Харесай

bTV с #Помогни От Вкъщи 2 - slava.bg

Емблематични имена от света на музиката, киното и телевизионния ефир ще озарят с гения си сцената на второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи в поддръжка на Българския Червен кръст. То ще се излъчи онлайн този четвъртък от 20.00 ч. в ефира на bTV.

По време на благотворителното събитие с водещи Андрей Арнаудов, Иван Христов и Мария Силвестър, в продължение на два часа феновете, слушателите и онлайн потребителите ще се насладят на осъществяванията на обичани на генерации българи артисти и актьори, измежду които: Орлин Горанов, Дивна, Даниел Цочев, Павел и Венци Венц, Виктор Калев и Нели Петкова. В концерта ще вземат участие още Тита, Дидо, Митко Кърнев и Радостин Василев от „ Д2 “, Катерина Евро, Миро, Анелия, Китодар Тодоров, Свилен от „ Остава “, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди. Специална изненада за феновете дава обещание и водещият на bTV Николаос Цитиридис, който показва забележителен гений и в първото издание на концерта.

Всички осъществявания в рамките събитието, продуцирано от bTV и „ Междинна станция “ и осъществено с техническото подпомагане на Жокер Медиа Рентал, ще се проведат при спазването на строгите ограничения за предварителна защита против ковид, които bTV Media Group ползва.

В поддръжка на националната акция на Българския Червен кръст „ Заедно против COVID-19”, феновете на концерта ще станат очевидци на трогателните истории на хората в потребност и доброволците на БЧК, които им подават ръка в компликациите.

Всички, които имат опция и желаят да проявят съпричастност към благородните старания на БЧК и към човешките премеждия, могат да го създадат посредством:
изпращане на SMS на къс номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за акциите на БЧК са освободени от Данък добавена стойност.на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

BIC: UNCRBGSF
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР