Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко се разкайваха,

...
Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко се разкайваха,
Коментари Харесай

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов сякаш грубо се разкайваха, че преди години са работили за известно време в Нова тв, само че май още веднъж са отправили поглед в тази посока. Преди дни стана ясно, че са дали точно на тази телевизия упования от години филм за Георги Аспарухов-Гунди, като са я създали собствен извънреден медиен сътрудник. Това стана, откакто от бТВ им врътнаха кранчето за финансиране, спирайки съвсем всички техни планове. Най-вероятно двамата продуценти ще пренасочат цялата си активност към конкуренцията, пишат от HotArena.net.

Че Иван и Андрей стартират лека-полека да се пренасочват от бТВ към Нова, имаше индикации още преди повече от година. Тогава те одобриха оферта да вършат спортно футболно шоу за един от каналите на медийната група. По това време към този момент се говореше, че от бТВ считат да спрат най-касовото им риалити – „ Фермата ”, без да им оферират работа по нови планове. От години е спряно и друго риалити на компанията им „ Междинна станция ” – „ Размяна на съпруги ”, тъй като нямало искащи за присъединяване в него. Единствените задължения на Христов и Арнаудов в бТВ сега са „ Бригада Нов дом ” и сериалът „ Съни бийч ”. Но и двата към този момент са завършени, а не се знае дали ще бъдат поръчани нови сезони.

Продуцентите не могат да си разрешат да останат без работа, защото зад тях е голям екип, чието прехранване зависи от договорите им с малките екрани. За тяхно благополучие, от Нова тв постоянно са подготвени за нови хрумвания и нямат нищо срещу още веднъж да работят с Иван и Андрей. Те към този момент прилапаха друга значима компания, която допреди няколко години снимаше излъчвания единствено с бТВ – тази на Евтим Милошев, който сега е министър. Явно ще не престават да притеглят фрагменти от конкуренцията.

Какво могат да вършат Христов и Арнаудов в Нова? Засега те работят върху спортните си стратегии и приготвят излизането на кино лентата по киноекраните, което се възнамерява за 18 октомври. Но не е изключено след лентата за Георги Аспарухов – „ Гунди – Легенда за любовта ”, да снимат и сериал. За задачата ще би трябвало да намерят спонсори, тъй като се приказва, че малките екрани обмислят да спрат скъпите продукции, в това число сериалите, заради намаляващи доходи от реклама. Затова е по-вероятно Иван и Андрей да се насочат към риалитита с хора от народа. Наесен се чака нов сезон на „ Биг Брадър ”, само че други риалитита към момента не са планувани, тъй че в програмната скица на Нова за момента има много празни квадратчета, които ще би трябвало да се запълват.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР