eMAG беше отличен и получи медал за първокласно качество QUDAL

...
eMAG беше отличен и получи медал за първокласно качество QUDAL
Коментари Харесай

eMAG е отличен с медал за качество

eMAG беше отличен и получи орден за първокласно качество QUDAL – QUality meDAL, след избор на консуматори на онлайн магазини, част от без значение изследване на пазара в България, извършено от интернационалната сертификационна асоциация ICERTIAS.

Учредената в Швейцария компания се занимава с пазарни проучвания, посредством които открива и сертифицира организации, компании, артикули и услуги с високо качество.

Иновативната стратегия QUDAL e стандарт за качество на даден пазар, избран от частното сдружение ICERTIAS, опериращо в редица страни. Наградата се присъжда от ICERIAS на компании, предоставящи услуги с високо качество. eMAG получава орден за качество, откакто на въпроса „ Посочете името на интернет магазин, който съгласно Вашия персонален опит и мнение предлага безусловно най-високо качество на българския пазар” максимален брой лица от общо 1 200 интервюирани пълнолетни български жители са показали компанията.

„ За eMAG България е огромно самопризнание да бъдем удостоени с това отличие и да получим медала за качество QUDAL на ICERIAS. Това е късмет да си „ сверим часовниците “ и да получим явен сигнал, че работим и се развиваме в вярната посока. Изключително скъпо е да знаем, че нашите цели се припокриват с търсените резултати и че клиентите ни гласоподават доверие. Разчитаме това като знак, че потребителите ни припознават като благонадежден сътрудник, от който получават отлични услуги и първокласно потребителско преживяване “, сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

В България eMAG оперира от 10 години, като за този интервал се постанова като един от водачите в областта на електронната търговия в страната, с непрестанно разрастващ се пазарен дял. На платформата на eMAG в България се оферират над 1 500 000 продукта от разнообразни категории посредством съвременни и новаторски практики в бранша, гарантиращи чудесно потребителско преживяване при търсене, поръчка, заплащане и доставка.

Част от платформата е и eMAG Marketplace – екосистема, която дава на производители и търговци достъп до инфраструктура на цифровата стопанска система, богат опит и запаси, необятна база от евентуални клиенти, както и принадлежности за образование. През седмата си година българският eMAG Marketplace дава на към този момент над 5 000 онлайн търговци канал за осъществяване на техните продажби.

Високото качество се реализира посредством непрекъснати нововъведения и рационализиране на процесите, вложения в хора, инфраструктура и технологии и насърчаване на разнообразни канали за продажби.

По този метод eMAG непрекъснато печели доверието и признанието на клиентите, осигурявайки им чудесно потребителско преживяване и преимущества на уеб страницата, мобилното приложение и в трите си шоурума в страната.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР