Елитен полицейски служител, който помага за арестуването на сина на

...
Елитен полицейски служител, който помага за арестуването на сина на
Коментари Харесай

Убиха с над 150 куршума, полицай, арестувал сина на Ел Чапо в Мексико

Елитен полицейски чиновник, който оказва помощ за арестуването на сина на Ел Чапо е убит със 155 патрона, при показна екзекуция на паркинг, измежду бял ден, оповестява " Мирър ".

30-годишният офицер, разпознат като Едуардо, е погубен отвън търговски център в град Кулиакан . Той е помагал при задържането на Овидио Гусман, синът на Ел Чапо, предишния месец.

С алена кола нападателите следва бяла кола до паркинга, след което най-малко двама стрелят 155 пъти по служителя на реда в бялата кола. Според информацията, жертвата е чиновник на Националната полиция от 2013 година и последно е бил в екипа за сигурност на заместник-секретаря за социална сигурност Карлос Алберто Ернандес Лейва.
 Мексикански бойци молят сина на Ел Чапо да звъни на братята си да спрат офанзивата
Мексикански бойци молят сина на Ел Чапо да звъни на братята си да спрат офанзивата

Това демонстрира държавен отчет за несполучливото залавяне на Овидио Гузман Лопес

Не е ясно дали служителят на реда е бил дежурен по време на нападението, макар че съгласно известията той е носил оръжие със себе си .

Секретарят по социална сигурност Кристобал Кастанеда Камарило и неговият заместник-секретар Ернандес Лейва се появиха на мястото на закононарушението същата заран, с цел да управляват следствието .

Местните управляващи проверяват случая, макар че занапред ще откриват, кой стои зад ликвидиране .

La Secretaría de Seguridad de #Sinaloa desmintió que el policía acribillado hubiera participado en el operativo para detener a Ovidio Guzmán. #TodoPersonal con @J_Fdz_Menendez y @bibianabelsasso | https://t.co/aTkQJpFqLg pic.twitter.com/bug3nk779Q
— adn40 (@adn40) November 8, 2019
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР