Нумерологът и астролог Михаил Ковачев сподели кои зодиакални знаци ще

...
</TD
>Нумерологът и астролог Михаил Ковачев сподели кои зодиакални знаци ще
Коментари Харесай

Астролог разкри кои зодии ще са най-успешни до края на годината

Нумерологът и астролог Михаил Ковачев показа кои зодиакални знаци ще бъдат най-успешни през оставащата част на 2024 и ще даде ли годината повече деца на България пред кореспондент на Plovdiv24.bg.

" Драконът е триглава огнедишаща змия. Непрекъснато правя справки с времето обратно. Едно време, когато нашите майки, баби и дядовци са се старали, с цел да раждат повече деца, тъй като е била нужна по-голяма човешка ръка. Сега нашата грижа е да родим най-малко трето си дете, с цел да се даде превес на нацията. При едно дете сме изчезващи. При две деца единствено възпроизвеждаме себе си и колегата, едвам третото дете дава превес ", сподели Ковачев пред нашата камера.

Той описа кои зодии да внимават през тази година.

" Нашата мощ се заражда в мига на проплакване на бебето или нашия асцендент. Ние сме комбиниране от асцендент и зодиакален знак. Той е движещият фактор, който оказва помощ от раждането индивида до върха, неговите медиум цели до 35-та година, а след това асцендентът става главният фактор "  

Ковачев посочи, че двойните знаци (например комбиниране овен и овен) имат големи шансове за триумф тази година.

" Козирозите ще имат тежка орис, кармично да преминат през цялата година. Козирозите би трябвало да са устремени и да не чакат по лекия метод и път да мине времето им. Огнените значи ще се оправят, тъй като драконът е огнедишащ. Няма потребност да сортират средствата, само че ще съумеят. Въздушните знаци трябва да внимават, тъй като изпадат в екзалтираност. Земните знаци ще бъдат задоволително приземени. Например телците могат да реализират златната си среда, само че не по-бързия метод. Бързината на телеца е фактор за крах. Водните такива ще съумяват с лекост. "

Ковачев даде съвет на хората за идните месеци през 2024 година. 

" Всичко в пространството има своите правила. Когато решим да ги прекрачим, може единствено да бъркаме. Тази година би трябвало да бъдем целеустремени. Влюбени в себе си. В тази година нарцисизъм не значи отвратителна дума. Нашето Его, повдигнато горе до слънцето и оттова, колкото повече сбъднати човешки души има, толкоз по-сбъднато е обществото в което живеем. "

Цялата информация можете да намерите във видеото долу.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР