Елитът на световния спорт продължава да скърби с всички приятели

...
Елитът на световния спорт продължава да скърби с всички приятели
Коментари Харесай

Светът на спорта скърби за Коби Брайант

Елитът на международния спорт продължава да скърби с всички другари и почитатели на легендата в баскетбола Коби Брайант, който почина през вчерашния ден по време на злополука с хеликоптер в Калифорния. Сред починалите бе и 13-годишната му щерка Джияна.

Испанският център на Торонто Раптърс Марк Гасол показа, че е покъртен от новината за гибелта на Коби Брайант.

" Коби бе същинска легенда. Всички ние сме шокирани от неговата гибел. Изказвам съболезнованията си към неговите родственици и близки. Сега е мъчно да се мисли за баскетбол. НБА е едно семейство и гибелта на Коби за нас е голяма загуба ", съобщи Гасол, представен от в. " Марка "..

Шесткратният първенец в НБА Майкъл Джордан, американският президент Доналд Тръмп, футболистите Лионел Меси и Кристиано Роналдо, тенисистът Рафаел Надал и доста други известни спортисти изрекоха съболезнованията си за гибелта един от най-великите баскетболисти.

" Думите не могат да опишат болката, която усещам. Обичах Коби, той ми беше като по-малък брат. Често разговаряхме, доста ще скърбя за тези диалози. Той беше мощен противник и един от най-великите играчи ", съобщи Джордан пред АР.

" Събудих се, научавайки ужасната вест за трагичната крах на един от най-великите спортисти в света. Загинаха Коби Брайант, щерка му Джияна и други пасажери. Моите съболезнования. Аз съм в потрес ", написа Надал в Туитър.

" Коби беше същинска легенда и източник на ентусиазъм за мнозина. Изказвам моите съболезнования към неговото семейство и другари, както и към всички, починали в тази злополука ", написа Роналдо в Инстаграм, публикувайки фотография на Брайант.

Съболезнования изрекоха и редица футболни клубове като Милан, Рома, Борусия (Дортмунд), Реал Мадрид и доста други футболни грандове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР