Елена Гунчева, която напусна Възраждане и сега е независим депутат,

...
Елена Гунчева, която напусна Възраждане и сега е независим депутат,
Коментари Харесай

Елена Гунчева обмисляла собствен политически проект

Елена Гунчева, която напусна " Възраждане и в този момент е самостоятелен народен представител, е обмисляла да направи личен политически план.

" Мислила съм (за личен политически проект- бел.ред), само че към момента е рано да се каже. За това трябват много старания, много пари. Както виждаме – без мощна поддръжка множеството партии си остават " един файтон хора ", сподели тя пред " България он еър ".

На въпрос дали след напускането на „ Възраждане “ е получавала оферти да се включи в друга политическа партия, Гунчева отговори с " да ", само че не сподели от кои обединения са пристигнали те.

" Предложения съм получавала и не преставам да получавам, само че в последна сметка аз ще реша ", уточни тя, а в отгоовр на въпрос посочи, че не е била търсена от " Български напредък " на Стефан Янев или от бъдещия план на спортния министър в оставка Радостин Василев, който напусна Има Такъв Народ.

Тя сподели, че занапред ще обмисля дали да взе участие в задаващите се предварителни парламентарни избори.

" Бъдещето е такова, каквото ние си го създадем като народ. За страдание, 32 години ние към момента не осъзнаваме какво желаеме. Хвърляме се от план на план, от политик на политик, имаме вяра в идоли и в един миг всички се разочароват. Трябва да осъзнаем, че сме един народ и бъдещето си би трябвало да го изградим дружно, а не като се дразним между тях ", уточни самостоятелният народен представител.

По думите ѝ страната отива към нови избори, а от тях " ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " ще бъдат спечелилите ", които можели да създадат коалиция. " Едно ръководство на ГЕРБ аз изрично не мога да възприема като положително за България ", уточни тя.

" Най-лошият вид е да влезем в серпантина от избори. Вече виждаме и каква е рецесията. Една тежка зима ни чака и ще има поредност от служебни кабинети и избори, до момента в който най-после осъзнаем какво желаеме от политиците ", добави Гунчева.

По мотив решението си да напусне „ Възраждане “, тя сподели:

" Основните (причини за решението – бел.ред) бяха, че кадровата политиката на партията е доста неправилна. Не се търсят хора, които да могат да вземат участие в държавното ръководство, които да са лоялни и правилни на водача. В партията всичко се върти единствено към ръководителя ѝ. Макар и в този момент да дава резултат, в случай че партията успее да превземе властта, това ще провокира доста проблеми за цялата страна ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР