Електронната търговия в България - какви са тенденциите, иновациите и

...
Електронната търговия в България - какви са тенденциите, иновациите и
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Евгени Димитров

Електронната търговия в България - какви са трендовете, нововъведенията и бъдещето й?

На този въпрос по време на панел E-Commerce, част от 13-ото издание на Шумът на парите 2022, ще отговори маг. инж. Евгени Йорданов - ръководещ сътрудник & Chief Marketing Officer в CloudCart.

Евгени Йорданов е един от водещите специалисти по SEO в международен проект и основен преподавател на разнообразни събития в цифровата сфера. Сертифициран експерт по Content Marketing e от американския Northwestern University, както и докторант по Компютърни системи.

В България той е приключил инженерна магистратура по Бизнес информатика и бакалавърска инженерна степен по Телекомуникации. Преподавател е и преподавател в някои от топ университетите и магистърските курсове у нас.

С дългогодишния си опит в сферата, сега Евгени Йорданов е ръководещ сътрудник и Chief Marketing Officer във водещата софтуерна компания за електронна търговия - CloudCart.

Ето и тематиките, които ще засегне специалистът по време на едно от най-големите стопански събития у нас - Шумът на парите 2022:

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР