Електрическият мотоциклет на Harley-Davidson се задаваше отдавна. Първоначално обявен като

...
Електрическият мотоциклет на Harley-Davidson се задаваше отдавна. Първоначално обявен като
Коментари Харесай

Електрическият мотор на Harley-Davidson излиза на пътя през 2019 г.

Електрическият мотоциклет на Harley-Davidson се задаваше от дълго време. Първоначално разгласен като план LiveWire през 2014 година, моторът мина през някои промени в дизайна, както и става единствено един от към този момент няколкото електрическите колела, които компанията възнамерява да пусне през идващите няколко години. И най-после, наподобява, LiveWire ще бъде разполагаем идната година.
Новината идва като част от така наречен ускорена тактика на Harley-Davidson, която да въодушеви идващите генерации мотористи със своите артикули. LiveWire е приветстван като „първият модел без съединител в възходящото портфолио от електрически двуколесни мотори, предопределени да слагат компанията като водач в електрификацията на бизнеса„, написа именитият мотопроизводител в прессъобщение. Изображението тук е единствено първообраз и има типичните условности, които настояват, че към момента не се продава, може да има разнообразни характерности, когато се създаде и може да не е наличен на всеки пазар. Освен това, има още два електрически модела – по-лек за кръстосан терен и чудноват микс от градски мотопед/мотопед, като и двата ще бъде пуснати през 2022 година

Неелектрическите колела от серията Harley-Davidson включват първия рискован модел на компанията Pan America 1250, който ще се появи през 2020 година, модел 975cc Streetfighter за 2020 година, както и предстоящ персонализиран мотоциклет с 1250 cc мощ, очакван за стартиране през 2021.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР