Екзотична красавица открадна сърцето на Джейсън Момоа, което бе свободно

...
Екзотична красавица открадна сърцето на Джейсън Момоа, което бе свободно
Коментари Харесай

Богиня! Нова, млада, екзотична - жената до Джейсън Момоа е…

Екзотична хубавица открадна сърцето на Джейсън Момоа, което бе свободно за известно време, откакто артистът и Лиса Бонет оповестиха при започване на годината, че се разделят след 16-годишен брак.

Новата годеница на 42-годишният Аквамен се споделя Ейса Гонсалес. „ Те се срещат. Той се грижи за нея. Той е на ужасно място, работи по Fast X и се усеща доста добре”, разкри вътрешен човек пред сп. People ".



„ И двамата са заети с работа, само че се забавляват дружно. Все още не е нищо сериозно”, твърди различен източник, непосредствен до Джейсън и Ейса.
От изданието напомнят, че Момоа е придружавал 32-годишната Гонсалес на премиерата на последния ѝ филм „ Линейка “, макар че двамата не се виждат дружно на формалните фотоси от събитието.

Коя в действителност е смуглата красавица, за която се приказва, че е новата възлюбена на харизматичния Джейсън?



Ейса Гонсалес Рейна е мексиканска актриса и певица. Родена е в Каборка, Сонора, Мексико на 30 януари, 1990 година Дъщеря е на някогашния мексикански модел Гленда Рейна. Работи в Холивуд от 2007 година

Тя е едвам на 12 години, когато губи татко си, който умира при злополука. Учи в Edron Academy и American School Foundation в Мексико Сити.



На 14-годишна възраст е призната в CEA (Centro de Educación Artística) към Телевиса. Получава първата си основна роля в младежката теленовела „ Лола, имало едно време... “ с помощта на продуцента Педро Дамян, който я открива. След тази роля взе участие в епизод от втория сезон на кино лентата „ Жени убийци “. През 2010 – 2011 получава роля в теленовелата „ Мечтай с мен “, а през 2012 година в теленовелата „ Истинската обич “.

Днес Ейса живее в Мексико Сити с майка си и по-големия си брат. Владее британски и малко италиански език.



Преди броени дни изкусителната брюнетка се снима за лятното издание на V Magazine, където театралничи за забележителна фотосесия. На фотосите тя е с изрусена коса и в безусловно друга от наложената ѝ естествена визия.

В изявление за списанието актрисата признава, че пътят ѝ към славата, изключително в Америка, не е бил по никакъв начин лек.

Като причина за компликациите си акцентира от една страна расовата и половата дискриминация. Според Ейса латиноамериканците, изключително дамите, постоянно са подценявани във филмовата промишленост в Холивуд.

„ Мога да приказвам единствено за персоналния си опит, само че трябваше да жертвам доста и когато се постанова да се изгориш до основи, с цел да те видят или чуят, и виждаш, че на други хора е елементарно, е мъчно да не изпитва възмущение към тях “, добавя тя.

Ейса отбелязва, че в действителност е признателна на всички дами, които поставят дейни старания в нейния бизнес. Всичко това я кара тя самата да има предпочитание да оказва помощ на надарените дами кинематографисти, писатели и актриси от Мексико.

Тя и Джейсън Момоа към този момент не са удостоверили публично връзката си. Припомняме, че артистът, който нашумя и с ролята си на „ Игра на тронове”, и 54-годишната Лиса Бонет бяха дружно повече от 20 години и имат две деца – 14-гдишната Лола Йолани и 13-годишният Накоя-Улф. Бонет е майка и на Зоуи Кравиц от връзката си с рокендрол иконата Лени Кравиц.



Джейсън Момоа и Лиса Бонет

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР