Екстремален индекс за пожароопасност е в сила за територии от

...
Екстремален индекс за пожароопасност е в сила за територии от
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето в страната днес

Екстремален показател за пожароопасност е в действие за територии от 8 области в страната за 12 септември, демонстрира информация на уеб страницата на Националния институт по метеорология (НИМХ).
Екстремалният показател важи за сектори от областите Кюстендил, Благоевград, Хасково, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас и Добрич.
В съботния ден времето ще се задържи слънчево и горещо. След обяд тук-там над планинските региони ще има незначителна купеста облачност.
Ще духа сдържан, в Източна България – краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 27° и 32°. Най-топло ще е във Велико Търново и Сандански – 32 градуса. 31 градуса ще е във Видин, Плевен, Русе, Пловдив, Благовград и Ямбол. В София ще е 28 градуса, 27 – във Варна, 26 – в Бургас.
По Черноморието ще бъде слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 25°-28°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево, в следобедните часове тук-там с незначителна купеста облачност. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 15°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР