Екстравагантно украсени с пера, неподвластни на гравитацията или просто чудати

...
Екстравагантно украсени с пера, неподвластни на гравитацията или просто чудати
Коментари Харесай

Дълги дни на слънце, залагания и леещ се алкохол белязаха Роял Аскот

Екстравагантно украсени с пера, неподвластни на гравитацията или просто чудати - има шапки, а има и шапки за кралските конни надбягвания в Аскот, Англия, съобщи Асошиейтед прес.

Всеки юни английските кралски особи, аристократи и хиляди стилни посетители поставят най-впечатляващите си шапки за Роял Аскот - блестящо годишно събитие с конни надбягвания.

То датира от 1711 година, когато кралица Анна основава хиподрума Аскот в Бъркшър, Южна Англия.

Седмицата е най-популярната спортна среща във Англия, която през петте си дни събира към 300 000 гости.

Това е мястото, където гостите могат да се покажат, а фотографите са капризни от богатия избор, които им се дава всяка година с помощта на парада от забележителни шапки и рокли за дамите и публични цилиндри и фракове за мъжете.

The best photos from the Royal Ascot races: Kate Middleton shines amid royals, celebrities and fanciful hats.
— ForbesLife (@ForbesLife)
Деветдесет и шест годишната кралица Елизабет Втора - буен фен, притежател и развъдчик на коне, не участва на събитието тази година.

Според известията Нейно Величество пропуща конните надбягвания за първи път от 70 години.

Вместо това принц Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила, принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин и други кралски особи заеха местата си в обичайна върволица с файтони.

Тази година конните надбягвания съответстваха с "мини " гореща вълна, която окъпа Англия и елементи от Европа в изгарящи слънчеви лъчи.

Температурите доближиха съвсем 33 градуса по Целзий в петък - най-горещият ден в годината до момента в Обединеното кралство. Конете получиха охлаждащи вентилатори, а върху тях бяха изливани кофи с ледена вода.

Гостите бяха известени, че известният непоколебим дрескод на Роял Аскот е омекотен за сигурност при горещини.

Мъжете имаха право да смъкват фраковете, вратовръзките и цилиндрите си , само че единствено следобяд, откакто завърши обичайното шествие с файтони на членове на кралското семейство.

Дългите дни на слънце, залагания и леещ се алкохол пристигнаха допълнително на някои посетители, които бяха снимани да смъкват токчетата си и да лежат на моравата до празни кани с обичайната алкохолна напитка и бутилки шампанско.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР