Експлозията е била планирана във Волгоградска областФедералната служба за сигурност

...
Експлозията е била планирана във Волгоградска областФедералната служба за сигурност
Коментари Харесай

Русия предотврати терористичен акт срещу Южен поток

Експлозията е била планувана във Волгоградска област

Федералната работа за сигурност на Руската федерация (ФСБ) предотврати опит на украинските спецслужби да провеждат терористична офанзива против газопровода " Турски поток ", арестувани са руснаци, участващи в подготовката на офанзивата. Това оповестиха за ТАСС от Центъра за връзки с обществеността (ЦОС) на ФСБ на Русия, съобщи.

" В резултат на комплекс от оперативно-издирвателни ограничения Федералната работа за сигурност предотврати опит на украинските специфични служби да извършат измама и терористичен акт на газопровода " Южен поток “, по който се доставят енергоносители за Турция и Европа “, прецизираха от службата.

" Задържани са жители на Русия, участващи в подготовката и ресурсното обезпечаване на терористичния акт. Четири магнитни бомби, 4 кг еластичен експлозив, взриватели със забавено деяние, 593 хиляди рубли и средства за връзка, съдържащи преписка и договаряния с " куратора “ от специфичните служби на Украйна, указания за сглобяване и инсталиране на взривно устройство, както и прекачване на средства и координати на мястото, където е трябвало да избухне детонацията във Волгоградска област “.

Други детайлности не се оповестяват все още.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР