Експертите на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ прогнозират нещо плашещо – идва чудовищна

...
Експертите на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ прогнозират нещо плашещо – идва чудовищна
Коментари Харесай

Българските патриоти на протест срещу поскъпването на тока, горивата и парното

Експертите на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ предвиждат нещо плашещо – идва чудовищна инфлация! А може би и нова Виденова зима? Виденова зима през 21-ви век! Ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, няма да допуснем това да се случи, съобщи съпредседателят на Коалиционния съвет на „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ Пламен Христов по време на протестно автошествие „ Да спрем грабежа на монополите и картелите “ в София. Хиляди симпатизанти се включиха в митинга против шоковото нарастване на стоките от първа нужда, тока, парното, природния газ и горивата в цялата страна.

Христов напомни, че партия ВОЛЯ се роди поради недоволството от картелите и монополите. Успяхме да прокараме концепцията за верига държавни бензиностанции с налични цени, само че тя още не е станала факт, сподели още Христов.

Основната причина през последната година да не се вдигнат цените на тока и парното са точно Патриотите, които няма да се откажат и този път да защитят хората.

Припомняме, че Вътрешна македонска революционна организация неведнъж предложи последните години да има кошница с артикули, които да могат да бъдат следени като надценки от страната за попречване на спекулата, на която ставаме очевидци през днешния ден. На това подчертава от своя страна съпредседателят на предизборния щаб на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ и учредителен секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов и добави:

Откакто има длъжностен кабинет спекулата необятно се шири и цените на съществени храни, артикули, услуги и горива се покачват. В София парното се подвигна с 20%! Това е непостижимо за десетки хиляди сънародници. Служебният кабинет вместо да се занимава с преразкази по картинки, може да свърши една народополезна работа, а точно да ограничи спекулата в България и да не разрешава цените лавинообразно да порастват.

Христов от своя акцентира:

Затова – бъдете сигурни, няма да допуснем да Ви грабят! Да Ви оставят да мизерствате! Няма да се дадем на служители, които обслужват монополите! Ще доведем до край плана за държавна верига бензиностанции със обективни цени! Ние, „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ към този момент сме три пъти по-силни, тъй като се обединихме! Ние сме тук, с цел да Ви защитим! “.

Според Патриотите е обикновено страната, когато има скок на цените на интернационалните пазари, и това обуславя нарастване на цените в България, да дотира цените, в случай че би трябвало. Да подхваща ограничения, които да предпазят жителите от шоково повишаване.

Искаме анулация на решението на КЕВР за фрапантното повишаване на тока и парното, желаеме страната да се намеси, безапелационен бе също Юлиан Ангелов., който е лидер на листата на Патриотите в 25 МИР София. Той също съобщи, че не може да се продължи спекулата в България, че Патриотите няма да позволен картелите и монополите да вършат каквото си желаят.

Пламен Христов от своя страна подсети, че на демонстрацията са били поканени всички политически партии, само че те явно са се вторачили в предизборната си акция и не се интересуват от действителните проблеми на жителите, до момента в който тихомълком са се повишили цените на горивата, на тока, на парното и на питателните артикули от първа нужда.

Нашият митинг против картелите и горивата остава неусетен и от партиите, които се назовават партии на смяната. Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончева – старите политици в нови одежди, тях ги няма тук. Те не се включиха и на митинга, който ние организирахме пред КЕВР, когато се решаваше повишението на цената на тока и парното.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ първи повдигнаха тематиката за шоковото повишаване на тока, парното и природния газ, за нарастването на цените на стоките от първа нужда, които директно засягат всяко българско семейство и изправя стотици хиляди сънародници на прага на оцеляването.

Коалиция „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ остро се възпротиви против енергийния произвол и монополите, които редовно мачкат българския народ и събра стотици симпатизанти пред КЕВР преди дни, до момента в който държавните служители умуваха с какъв брой тъкмо да утежнят живота на българите.

Икономическите специалисти на Патриотите предизвестяват, че това ще докара до нов скок в цените на всички артикули услуги и ще свие още повече бюджета на българските семейства и то в изискванията на икономическа и здравна рецесия. А повода за скока последните 3 месеца е безотговорното държание на партиите в 45-ото Народно заседание, които отхвърлиха да сформират постоянно държавно управление и да предотвратят тази икономическа и обществена рецесия, в която сме сега, с цената на това да вземат на идните избори още по 1-2 депутатски места.

Служебният кабинет на Румен Радев пък явно няма интерес по какъв начин живеят българите и се е съсредоточил върху „ изчегъртване “ и подхвърляне на компромати. Дори и главната задача – провеждането на почтени избори, се оказа непостижима за кабинета на Радев.

„ За нас, като български патриоти, сходни действия на хора, декларирали се като „ смяната “ за България, по-скоро приказват за неналичието на държавническо мислене, в сравнение с за действителна поръчка за работа в името на хората, обявиха още патриотите.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР