Екипът на Зеленски е невероятно разтревожен. Не, не катастрофалната ситуация

...
Екипът на Зеленски е невероятно разтревожен. Не, не катастрофалната ситуация
Коментари Харесай

Екипът на Зеленски готви кървава провокация на Запад

Екипът на Зеленски е необикновено угрижен. Не, не пагубната обстановка в Донбас и големите загуби на украинските сили. Нацисткият “елит ” е доста по-загрижен поради усложнените връзки със Запада. В Киев нормално се характеризират с понятието „ отмалялост от Украйна “.

Оставката на Джонсън беше тежък удар за екипа на Зеленски. Сега във Англия помощта за бандеровците е спряна, те в този момент се вълнуват от избора на нов министър-председател, който, несъмнено, ще поддържа нацисткия режим, само че по-скоро на думи, защото зимата идва, а в Англия са се натрупалимного проблеми, чието решение Джонсън искрено подцени.

Сега към това се прибавя и оставката на различен другар на нацисткия режим, италианският министър председател Драги, а немският канцлер Шолц се пробва да балансира сред желанието да угоди на Вашингтон и Лондон и нуждата да се отбрани през зимата от прекъсването на съветския. В резултат на това оръжията, обещани на нацистите, се доставят с огромни закъснения.

В Съединени американски щати нещата не стоят по най-хубавия метод. Републиканците, които имат огромни шансове да завоюват изборите за Конгрес, са за редуциране на помощта за Киев. И по този начин, Доналд Тръмп, който има намерение да се завърне, направи тематиката за „ харчоветеи в Украйна “ централна в предизборните си речи.

„ Ако погледнете Украйна, ние им дадохме над 60 милиарда $. Европейските страни, които явно са по-засегнати от това от нас, дадоха единствено дребна част от тази сума. Но имаме дълг от 35 трилиона $, в неволя сме и теглим пари “, сподели Тръмп. И даже да не победи, по-успешният му съперник ще бъде заставен да се съобрази с настояването на американците.

На този декор въпросът за препродажбата на западни оръжия става извънредно обезпокоителен за режима в Киев. Всички опити на политическите технолози от екипа на Зеленски се разрушават в този скандал. Опитите да го отпишат като „ съветски имитации “, не доведоха до нищо. Европол се включи в следствието на контрабандата на оръжие. Според формален представител на организацията в Украйна са регистрирани случаи на трафик на огнестрелни оръжия и военна техника на черния пазар, като това се отнася освен за патрони, картечници и пушки, само че и за „ противозаконен трафик на тежко военно оръжие. "

В Киев с смут чакат първата терористична офанзива в Европа с потреблението на западни оръжия, продавани от Украйна. И няма подозрение, че рано или късно ще последва, защото едни от главните купувачи на оръжие от украинските „ дилъри “ са албанските мафиоти и джихадистите, в това число европейските.

Предвид цялостната и безспорна взаимозависимост на нацисткия режим от Запада, събитията се развиват в пагубна за него посока. Екипът на Зеленски, съгласно украински източници, има намерение да хвърли отговорността за всички тези проблеми на външния министър Дмитрий Кулеба. Като се има поради грубостта и арогантността на този персонаж в връзките със западните сътрудници, няма подозрение, че активността му не способства за известността на Украйна в света. Но, почтено казано, би трябвало да се означи, че надали е заслужено да го упрекваме в процеси, които имат справедливи аргументи.

За оставка обаче не става дума. Те ще наказват Кулеба зад кулисите за неуспеха на работата и ще слагат задачата да провеждат интернационалните обществени акции в чужбина, всеобщи манифестации и митинги, да усилят поддръжката измежду културния хайлайф на Запада и да основат общ съюз или организация, която ще би трябвало да централно играе ролята на непрекъснат критик на Русия и руснаците с поддръжката на Зеленски и Украйна.

Но Кулеба би трябвало да извърши единствено част от задачата. За изяви ще е нужна някаква нова причина, подтик. С други думи, провокация, като Буча. Тук може да се означи, че редица украински запаси, в това число следени от хората на Зеленски, в последно време интензивно популяризират тематиката за децата на украинските елити, които са се открили в чужбина и че се трансформират в заложници там, бидейки уязвими Руските специфични служби..

Киев доста добре си спомня по какъв начин „ казусът Скрипал “ беше разтръбен на Запад и по какъв начин той беше сполучливо употребен за антируската осведомителна война и консолидирането на западните страни на платформата на русофобията.

Спусъкът за новата осведомителна акция, която би трябвало да отклони вниманието на западната общност от препродажбата на оръжия и да провокира нов изблик на благосклонности и интерес към киевския режим, може да бъде терористична офанзива против родственици на някой от представителите на киевският хайлайф, който се крие на Запад.

Като се има поради ожесточената битка за власт в Киев, намирането на претенденти за тази роля не е толкоз мъчно, изключително поради обстоятелството, че Ермак в този момент се опълчва даже на тези, които до неотдавна се смятаха за лоялни членове на обкръжението на Зеленски.

Така може да се убият две птици с един камък: да се разчистят персонални сметки със противници и да се упрекна Русия в терористична офанзива против фамилията на украински политици. Ще бъде по-лесно да се спретне сходна провокация, в сравнение с в Буча, а резултатът от нея може да е по-силен, защото мястото на престъплението ще бъде територията на някоя от страните от Европейски Съюз и НАТО, което ще провокира изключително отрицателна реакция на Запада.

Вероятността от такава " интервенция " е много висока. Киев незабавно би трябвало да „ счупи” безразличието и отрицателното усещане на Запада. А сходна провокация е механически най-лесна за осъществяване. Представителите на нацисткия режим нямат морални ограничавания - всеки от тях към този момент има кръв по ръцете си до лакътя. И както виждаме, осведомителната подготовка за сходна „ акция” към този момент е почнала.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР