Ежедневният външен вид позволява на зрелите жени не само да

...
Ежедневният външен вид позволява на зрелите жени не само да
Коментари Харесай

Стилни образи без токчета за жени 50 години: 10 практични идеи

Ежедневният външен тип разрешава на зрелите дами освен да наподобяват съвременни, само че и да се усещат уверени и удобни във всяка обстановка.

Кожено яке ще добави жанр и грациозност към визията ви, моделът с дълга кройка се съчетава добре с качулки и разкроени панталони. Изберете обувки със затворена пелерина, без настойчив фон.

Жилетката е идеална за всекидневен жанр. Изглежда ужасно в компанията на раиран “топ ” и елементарен панталон. Маратонките и просторната бежова чанта ще създадат комплект по-практичен.

В леден ден обърнете внимание на модерния дует от плетена жилетка и класическа, само че ярка риза. Мокасини са идеални за всекидневно носене.

Маратонките са универсални обувки, можете да се разхождате из града, да отидете измежду природата, да спортувате в тях. Не наподобяват по-зле в бизнес комплект. Разгледайте по-отблизо пудра синия панталон, допълнете го със суичър с качулка и компактна чанта.

Комбинирайте тъничък бежов пуловер, розова риза и бели панталони в една визия. Маратонките ще обезпечат нужното равнище на комфорт. Ежедневен комплект може да бъде ефектно надвит с цветна чанта с тънка презрамка и спортна шапка.

Тренчкотът е неразделна част от дрешник, те от дълго време са излезли отвън рамките на един жанр. Тренчкотите се съчетават добре както с класика, по този начин и със спортно облекло. Удобните обувки на ниско равнище са сполучлив свършек на фешън градска визия.

Много 50-годишни дами заобикалят изразителните щампи, само че на вятъра. Такъв моден и различим модел на змия може да украси един от детайлите на вековно изображение. Например, това може да бъде пола със междинна дължина, която елементарно може да се сприятелява с съществена тениска, ветровка и бели маратонки.

Жилетката е идеална основа за основаване освен на съвременен, само че и стабилен облик. В идния сезон избирайте модели по мярка. Под долнището можете да носите обичаната си тениска, тениска или водолазка. Всичко зависи от метеорологичните условия и обстановката.

Класическият жанр безусловно примамва със своята грациозност. Спрете се на бял панталон без непотребни елементи. Ахроматичното бяло е съвършено съчетано с всички съществени цветове и нюанси, по-специално с подмладяващо розово.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР