Ежедневният сутрешен доклад на британското Министерство на отбраната, базиран на

...
Ежедневният сутрешен доклад на британското Министерство на отбраната, базиран на
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия ползва ЧВК Вагнер

Ежедневният утринен отчет на английското Министерство на защитата, основан на данни от разузнаването, е отдаден на съветската частна военна компания (ЧВК) " Вагнер " , чиито наемници се употребяват от Русия за военни интервенции в Украйна, заяви съветската работа на Би Би Си.

От март съветската частна военна компания работи в Източна Украйна в съгласуваност с съветските военни, напомнят създателите на отчета. Вероятно точно на ЧВК е предоставена отговорност за избрани сектори от фронтовата линия - сходно на елементарните армейски елементи .

Това е забележителна смяна от метода, по който ЧВК " Вагнер " се употребява от 2015 г ., когато нормално изпълняваше задачи, разнообразни от тези на постоянната съветска войска. ЧВК бяха използвание във военните спорове в Сирия и Либия, а напоследък породи скандал към появяването й в Мали , което докара до от тази африканска страна.

Авторите на отчета приказват за ново равнище на интеграция , което в допълнение подкопава изказванията на управляващите, че ЧВК нямат връзки с съветската страна.

Ролята на ЧВК " Вагнер " евентуално се е трансформирала заради обстоятелството, че съветското министерство на защитата изпитва изострен дефицит на жива мощ , допуска английското разузнаване. В същото време тя счита, че е малко евентуално силите на ЧВК да са задоволителни, с цел да трансформират доста обстановката на фронта.

Припомняме, че точно на ЧВК " Вагнер се приписва в региона на Бахмут преди два дни.
 ISW: Русия се пробва да се намесва в украински учебни заведения, само че среща опозиция
ISW: Русия се пробва да се намесва в украински учебни заведения, само че среща опозиция

На фона на неуверените военни дейности

Британският министър на защитата Бен Уолъс сподели, че Русия се проваля в " доста области " във войната в Украйна и президентът Владимир Путин може да се опита още веднъж да промени тактиката .

" В момента руснаците се провалят на място в доста области...плановете A, B и C на Путин се провалиха и той може да насочи вниманието си към проект D, " съобщи Уолъс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР