Ех, тази Италия, Ех, тази Анджелина. Една невероятно добра комбинация,

...
Ех, тази Италия, Ех, тази Анджелина. Една невероятно добра комбинация,
Коментари Харесай

Не сте я виждали така! Анджелина е небрежна, боса по покривите на Венеция и по-щастлива от всякога

Ех, тази Италия, Ех, тази Анджелина. Една необикновено добра композиция, на която се любуваме с помощта на новата фотосесия на актрисата.

Романтичните фрагменти са направени по покривите на Венеция, а Анджелина наподобява по-свободна, щастлива и красива от всеки път. Актрисата, която е с децата си на отмора в Италия, неподготвено застана пред фотоапарата на JR за една нережисирана, спонтанна и без умишлен стайлинг фотосесия, пишат от сп. " EVA ".

Виж още: Няма да повярвате коя роля в " Хари Потър " желае да изиграе Даниел Радклиф

Джоли е заложила на модерната този сезон рокля-кафтан, с която се снима преди време и във фотосесия за английския Vogue. През деня за обиколката с децата из Венеция бе допълнила тоалета с обувки на Dolce & Gabbana, само че за фотосесията тя се разхожда грациозно и деликатно върху горещите покриви на красивия град, само че изцяло боса.

Виж още: Ще има ли сюрпризирани? Риана е публично най-богатата певица в света

Преди да отиде в Италия, Анджелина и децата бяха на едноседмична отмора и в Париж, напомнят от " EVA ". Изглежда, че европейската обиколка на фамилията продължава, а Джоли постоянно е споделяла, че се усеща доста добре точно по тези географски ширини.

Виж още: Ваканция и половина: Тото сподели порасналия си наследник на уютна отмора надалеч от морето

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/angie.jolie461975/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР