Eфирът на Забраненото шоу на Рачков“ бе посветен на красивите

...
Eфирът на Забраненото шоу на Рачков“ бе посветен на красивите
Коментари Харесай

Рачков стана манекен и какво ли още не

 Eфирът на " Забраненото шоу на Рачков “ бе отдаден на красивите и надарени дами в България. Сцената се трансформира в същински церемониал на хубостта с прелестни дами от разнообразни сфери- кино, телевизия, музика, мода, интернет.

В неделната вечер феновете бяха в очарователната компания на същински хубавици, измежду които блестяха актрисата Аня Пенчева, водещата на прогнозата на времето на NOVA Лора Георгиева, поп фолк певицата Анелия, собственичката на една от огромните български фешън организации Ивет Григорова.

Димитър Рачков се впусна в изненадващи провокации – първо води прогноза за времето, дружно с лицата на NOVA Лора Георгиева и Ники Василковски. Веднага по-късно дефилира като манекен под сериозния взор на Ивет Григорова. А по-късно бе модел на инфлуенсърките Антоанет Пепе, Теодора Тодорова и Деница Стоянова, които демонстрираха по какъв начин една фотография може да бъде преобразена за секунди само с мобилно приложение.

С една от иконите на българското кино – зашеметяващата Аня Пенчева, обичаният водещ предприе същинско пътешестване във времето, което го води до Шекспировата покруса " Ромео и Жулиета “. Двамата сполучливо влязоха в техните облици, само че с нов и съвременен прочит.

Специален посетител в " Забраненото шоу на Рачков “ бе красивата певица с благ глас и харизма – Анелия. " Моята кариера стартира като приказка. Всичко стана доста бързо, само че вълшебно. След няколко месеца върша 20 години на сцена и премислям да направя огромен концерт. Искам да подаря това на моите фенове “, показа тя и поздрави феновете и публиката в студиото с цели три осъществявания. Последното от тях бе в дует с Миро, с който показа общата им ария " Завинаги “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР