Ефективността на това упражнение се дължи на прост механизъм, който

...
Ефективността на това упражнение се дължи на прост механизъм, който
Коментари Харесай

Няма да повярвате: Просто упражнение, което само за 1-2 минути премахва чувството за глад!

Ефективността на това упражнение се дължи на елементарен механизъм, който изцежда стомашния сок надолу в храносмилателния тракт и по този начин появилия се вкус изчезва. Нарича се „ ясписова жаба прави вълни”.

За да го извършите е належащо да облегнете дланите си на стол или ниска маса. Поемете надълбоко въздух, като в това време издърпвате, гълтате стомаха си. Задръжте дъха си за 3-4 секунди. Издишайте, отпускайки корема си. Повторете упражнението 10 пъти. След една минута възприятието на апетит ще изчезне.

Това упражнение може да се направи и по различен метод. Поставете дланите си върху корема. Поемете надълбоко въздух, до момента в който прибирате стомаха си. Задръжте дъха си за 3-4 секунди. Издишайте, като в това време отпускате корема си.

 жена

Повторете упражнението 10 пъти. Упражнението е еднообразно дейно в изправено състояние, в седнало и даже при вървене. Ръцете служат единствено за надзор. Изпълнявате това упражнение постоянно, когато се почувствате гладни. Преди всяко хранене правете това дихателно упражнение 5-10 пъти. Част от стомашния сок ще се реалокира в червата и възприятието за задоволеност ще пристигна доста по-бързо от нормално.

Ако след известно време имате предпочитание да хапнете нещо вкусно, това значи, че в стомаха ви се е появило малко количество стомашен сок. За да го преместите в червата, изпийте половин или цяла чаша вода и направете тази дихателна гимнастика.

 жена

Използвайте този способ, с цел да предотвратите нездравословното за здравето и талията преяждане вечер.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР