Еднолична власт, точно като 1944 година. В това ни обвиняваха,

...
Еднолична власт, точно като 1944 година. В това ни обвиняваха,
Коментари Харесай

Борисов: Румен Радев налага еднолична власт като след 1944 г.

Еднолична власт, тъкмо като 1944 година. В това ни упрекваха, а в този момент вършат същото. Ние оставихме цялостна хазна. Радев сподели, че сме оставили хазната празна, а след минути сподели, че няма потребност да се тегли заем, тъй като има пари. Всичко, което сме създали те го продължиха. Това разяснява ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов във видео във Facebook.

" Ние оставихме цялостна хазна. И тук нося изявлението на претендента за президент Румен Радев, който споделя, че ГЕРБ е оставила хазната празна. И след два дни излиза финансовият министър, който споделя, че няма потребност да се тегли заем, тъй като има пари. И всички ограничения се продължиха. Кой от двамата лъже? Сега последно – има ли пари, или няма пари? ", сподели още той.

" Още не са отрекли дали Орешарски е бил в Министерски съвет, или не е. Навремето по този начин отричаха, че не са били при Божков. Още не са споделили какъв брой записа има и дали са нерегламентирани. Вече става една седмица и ние единствено четем по малкия екран за шпионски кавги, за подслушвания. Да излязат и да кажат подслушвани са тези, тези и тези ", добави някогашният министър председател.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР