От обкръжението на естрадната прима Лили Иванова разкриват, че е

...
От обкръжението на естрадната прима Лили Иванова разкриват, че е
Коментари Харесай

Сестрата на Лили не я разпознава

От обкръжението на естрадната прима Лили Иванова разкриват, че е посрещнала 85-ия си рожден ден в приюта, в който е настанена сестра й Магда. Тя решила да прекара персоналния си празник с най-близката си кръвна родственик. Сестрата на певицата е с две години по-голяма от нея и наскоро означи 87-та си година.

 

За разлика от нея обаче, тя надалеч не е в положително здраве  през последните години отключила деменция и сега даже не може да я разпознае. Певицата я настани в един от най-скъпите приюти в страната, където таксата надвишава 4 бона месечно.

Макар Магда да не съумява да я разпознава, Лили постоянно я посещава.

 

Запознати разкриват, че каката на изпълнителката е отключила деменцията, откакто преди 11 години била блъсната от камион пред блока, в който живее. След утежняване на положението й през предходната година, певицата я настанила в приюта, който е с непрекъснато здравно обслужване. След като дълго време двете сестри бяха в неприятни връзки и не си говореха, преди 15-ина години въпреки всичко съумяха да намерят път към себе си. Именно заради тази причина Лили избрала да посети Магда за към час точно на персоналния си празник.

 

Припомняме, че на 24 април, тя навърши публично 85 години, въпреки мълвата в артистичните среди да носи, че тя е скрила сред 3 и 5 години. На персоналния си празник естрадната икона реши да показва положителната си форма като разгласява на страницата си във Facebook настояща фотография, на която наподобява безупречно в съвременни облекла в златисто и розово, потвърждавайки, че фрагментът е сниман преди броени дни в дома й.

 

И тази година тя получи по традиция голяма кошница с цветя от президента Румен Радев, съпроводена от депеша с приветствия. Поздравителни адреси изпратиха служебният министър председател Димитър Главчев, столичният кмет Васил Терзиев, съветският дипломат Елеонора Митрофанова, министри, депутати и предприемачи.

Инфо: Уикенд

Тагове: Лили Иванова хоспис рожден ден сестра Магда деменция певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР