Едно толкова сложно и многостранно чувство като любовта преминава през

...
Едно толкова сложно и многостранно чувство като любовта преминава през
Коментари Харесай

Как да разбереш, че той изпитва силни чувства към теб

Едно толкоз комплицирано и многостранно възприятие като любовта минава през няколко стадия, настояват психолозите. То стартира с най-обикновена благосклонност, която последователно прераства в освен това. Първоначално сме заслепени от външната прелест, от метода на говорене, от държанието и обноските като цяло. Чувстваме се привлечени от този човек, макар че към момента не го познаваме добре. Но нямаме самообладание да научим особеностите на неговия темперамент, да разкрием неговите мощни страни. Симпатията предшества влюбването. А то е доста по-сложно и доста по-ярко прочувствено прекарване! То се появява на малко по-късен стадий - когато опознаем част както от положителните, по този начин и неприятните страни на индивида. И тъкмо тогава настава преломният миг, от който зависи развиването на връзките ни – дали ще се влюбим до лудост или просто ще се разделим, тъй като не сме един за друг…
На какво да обърнем внимание, с цел да разберем дали един мъж изпитва в действителност мощни усеща?
Ако през първите месеци на другарство се чудите дали мъжът ви обича, психолозите споделят, че към момента е прекомерно рано за дълбокото възприятие. Защото хората през този интервал са влюбени или изпитват мощна благосклонност един към различен. Любовта идва на малко по-късен стадий. Тя „ се ражда “ от влюбването и е доста по-спокойно, по-дълбоко и по-трайно възприятие. Способността да обичаш зависи и от персоналното равнище на зрялост на всеки човек.

И въпреки всичко, има някои признаци, даже и на ранен стадий във връзката, които приказват за големите шансове вашето вълшебно възприятие да се развие до същинска и съзнателна обич.

И то се отразява в държанието ни. Затова, в случай че желаете да се убедите в дълбочината на възприятията на мъжа до вас, наблюдавайте дейностите и държанието му. Думите също са значими, само че не чак толкоз. Защото нормално когато човек е в действителност влюбен, той заобикаля любовните пояснения. И назад – мъжът може да ви увери, че ви обича, а в действителност въобще да не изпитва това възприятие към вас.

Какво потвърждава любовта на мъжа към дамата?

Например, това, че той ви се възхищава. Той ви следи, даже когато вие не забелязвате. И тогава неговият взор свети от благополучие.

Ако имате потребност от помощ, той с подготвеност ви я оказва, а не чака да го помолите за нея. И това важи за изцяло разнообразни проблеми - прочувствени, физически, материални или други. Един любящ мъж ще ви поддържа във всяка обстановка. И без значение какво ще му коства това!

Друг индикатор за откровена обич е желанието му непрекъснато да поддържа връзка с вас, да споделя случи от живота си, да ви доверява най-съкровените си фантазии.

Ако е сензитивен към вашето въодушевление и изпитва възприятие на еуфория, в случай че види, че сте щастливи, това е още един добър симптом. Защото, очевидно, е подготвен на всичко с цел да ви зарадва.

Ако мъжът е горделив, че е с вас, радва се да сте дружно обществено място, също не трябва да се тревожите за искреността на възприятията му. Защото той освен не крие, а даже акцентира връзката ви. Ако няма съществени планове към вас, не би направил сходно нещо.

Същото е и в случай че забелязвате, че той е доста сензитивен към вашите страсти и усеща. Например, не упорства за фамилиарност, до момента в който не се увери, че самите вие желаете това. Един откровено любящ мъж би оставал връзката ви да се развива по натурален път. Без да препира.

Също по този начин любящият мъж постоянно помни това, което в миналото сте му споделили, тъй като постоянно ви слуша доста деликатно.

Той се интересува от вашето мнение за неговото държание. Никога не би направил умишлено нещо, с което да ви огорчи.

Той постоянно ще се грижи за вашите потребности и ще намира всевъзможни дребни аргументи, с цел да ви прави щастливи!

Любящият мъж ви счита за част от своето бъдеще и постоянно ви включва в своите проекти.

Винаги се стреми да ви отбрани: инстинктивно хваща ръката ви или слага ръка на рамото ви, когато сте измежду доста хора.

Той цени вашето мнение и не взема значими решения, без първо да се съветва с вас.

Не може да ви се сърди дълго. И постоянно е подготвен да се извини, в случай че му кажете, че е сбъркал.

Любящият мъж в никакъв случай няма да ви разяснява, да подлага на критика пред другите.

Той не се пробва да ви промени. Защото харесва даже вашите дефекти.

Той не се плаши от проблемите и компликациите, които съпътстват всяка връзка. И не се плаши от тях. Напротив, преглежда ги просто като следващата опция, която ще разреши на връзката ви да укрепне и да стане още по-силна!

Защото проявлението на любовта е освен съкровен контакт, а отговорност, грижа, почитание и още, и още…

Ако един мъж ви обича, вие сигурно ще усетите това и ще сте сигурни, той ви обича същински.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР