Едно от нещата, които оказват голямо влияние в живота ни,

...
Едно от нещата, които оказват голямо влияние в живота ни,
Коментари Харесай

Кои женски имена са късметлийски?

Едно от нещата, които оказват огромно въздействие в живота ни, е името. Неслучайно ритуалите по наричане са едни от най-силните и значими при съвсем всеки народ.

Родителите избират деликатно името на бъдещото си дете, с цел да му дадат допустимо най-хубавия старт в живота.

При другите народности има разнообразни правила за наричането - някои имена просто носят по-голяма мощ от други.

Нека забележим кои от женските имена носят капацитета да донесат триумф и разцвет.

АЛЕКСАНДРА

Името Александра произлиза от гръцки и е формирано от глагола " пазя " и съществителното " човек ", т.е. " бранител на хората ". Дамите, които носят това име, са смели и целеустремени. Те знаят какво желаят, знаят по какъв начин да го реализиран и са подготвени да пазят хората - познати и непознати. От тях биха излезли страхотни юристи, обществени служащи или психолози.

ЕЛЕНА

 Хубавата Елена носи късметлийско име Снимка: Twitter

Хубавата Елена неслучайно се е трансформирало в нарицателно за хубост. Името Елена е със древногръцки генезис и значи " светлина ". В християнството Елена се свързва с мъдрост и начетеност. Независимо кое от двете качества ще наречете за вашето дете, носейки името Елена, то ще бъде сполучливо, тъй като носи магнетизъм в себе си.

ВИКТОРИЯ

Името значи " победа " и също като Александра носи със себе си храброст и кураж за деяние. Тези дами знаят какво желаят, по какъв начин и по кое време да го реализиран. Те реализират триумф в живота, тъй като не се опасяват да вземат това, което желаят и считат, че им се поставя.

МАРИЯ

 Мария Шарапова

Едно от най-древните и най-широко публикувани имена в международен мащаб, Мария носи обръщение за силата на майчината обич. Мария реализира триумф поради своята целенасоченост, с която ръководят живота си. Те са независими, изпълнени с сила и предпочитание за живот. Това са дамите, които с лекост позволяват всеки проблем.

ИРИНА

Името произлиза от гръцки и значи " мир ". Жените, които носят името Ирина, са спокойни и уравновесени, ценят мира и са подготвени да оказват помощ на всички. Те са и доста наблюдателни и виждат даже и най-дребните елементи, което им носи доста триумф в живота.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР