Едно малолетно и три непълнолетни деца са задържани като заподозрени

...
Едно малолетно и три непълнолетни деца са задържани като заподозрени
Коментари Харесай

Четири деца пребиха до смърт мъж във Видинско

Едно малолетно и три малолетни деца са арестувани като обвинени в побой и последвала гибел на 59-годишен мъж

Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Видин (ОДМВР). С полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани три малолетни момчета от видинското село Гъмзово. На четвъртото арестувано дете - малолетно 10-годишно момче, е предоставена полицейска протекция и по случая е формирано следствено дело по разказа на Окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.

Децата са обвинени, като причинители на тежко престъпно закононарушение - нанесен побой над 59-годишен мъж, чието безжизнено тяло е намерено по-късно в двора пред къщата му, прецизират от ОДМВР.

На 2 януари, в 14:15 часа, двама поданици на село Гъмзово съобщили в полицията за нанесен късно вечерта на 1 януари побой на техен съселянин. На 2 януари към обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си. Пристигналите на адреса в селото полицейски чиновници разкрили безжизненото тяло на 59-годишния собственик с забележими следи от принуждение.

Оперативна група и следовател, в наличието на правосъден доктор, са направили оглед на местопроизшествието. Тялото е било превозено за аутопсия в Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Св. Петка “ във Видин. В хода на извършените незабавни оперативно-издирвателни дейности като съпричастни към осъщественото тежко престъпно закононарушение проверяващите открили четири момчета от селото - трима малолетни и малолетно 10-годишно дете.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР