Едни от най-запомнящите се роли в незабравимите български филми, както

...
Едни от най-запомнящите се роли в незабравимите български филми, както
Коментари Харесай

Синът на Филип Трифонов с разкритие за баща си

Едни от най-запомнящите се функции в незабравимите български филми, както и най-повтаряните реплики, са на Филип Трифонов. Това, което " момчето си отива " остави след себе си е събрано в книга, която артистът не усява да допише. Това вършат синът му Мартин Трифонов и неговият другар и сътрудник Николай Гундеров.

" Това е книга за един детайл, който не е прочут в Менделеевата таблица на българските актьори ", каза Гундеров в ефира на bTV.
-->
" За забележимия и невидимия Филип Трифонов. За индивида, който присъстваше и когато отсъстваше. За индивида, който не затвори своята глава в пазарска чанта, в директория на Държавна сигурност или в партийно деколте ", добави той.

" За него беше доста значимо режисьорът да е съавтор с актьорите, всички да работят по основаването на един филм. Благодаря му, че ми разреши да бъда съавтор в моя живот, отглеждайки ме ", сподели Мартин Трифонов.

" В тази книга може да се срещнем какъв водач и боксьор е бил, никога - позьор, което е едно ужасно достижение ", каза Гундеров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР