Blackstone постигна сделка със строителя Vistry за закупуване на около

...
Blackstone постигна сделка със строителя Vistry за закупуване на около
Коментари Харесай

Blackstone настоява за отдаване под наем на жилища в Обединеното кралство със сделка с Vistry за £580 млн.

Blackstone реализира договорка със строителя Vistry за закупуване на към 1750 нови жилища за отдаване чартърен, защото мениджърите с огромни пари от ден на ден виждат благоприятни условия в незадоволително обслужвания пазар на наеми в Обединеното кралство. 

Сделката за £580 милиона сред Blackstone и неговия миноритарен капиталов сътрудник Regis бележи втората огромна договорка с Vistry за осем месеца на обща стойност £1,4 милиарда, финансиране на повече от 4500 жилища. 

Секторът на отдаването чартърен в Обединеното кралство към момента значително разчита на дребни частни наемодатели, само че огромните финансови мениджъри от ден на ден навлизат на пазара. Жилищните парцели преодоляха спада на комерсиалните парцели, породен от по-високите лихвени проценти, по-добре от доста други браншове. 

„ Институционалният частен капитал може да играе значима роля в обезпечаването на първокачествен жилищен фонд в Обединеното кралство, изключително в частния наеман бранш, който през днешния ден е доста непълен “, сподели Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР