Едни от най-атрактивните, а често и най-печеливши залози, предлагани от

...
Едни от най-атрактивните, а често и най-печеливши залози, предлагани от
Коментари Харесай

Класация на Betano App за най-големите спечелени залози в света

Едни от най-атрактивните, а постоянно и най-печеливши залози, предлагани от букмейкърите, са спортните. Доказаните оператори в сектора поддържат разнородни пазари и оферират всеки вероятен спорт, на който може да поставите залог. Мобилното приложение за залози пусна своята ранглиста за огромните удари в спортните залози, която стимулира стотици хазартни почитатели.Това са едни от най-големите извоювани залози в историята на спортните залагания по целия свят за всички времена към момен.

2,5 милиона $ за бъдещето на Канзас Сити Роялс

Повечето хора познават „ Вегас Дейв “ от неговите откровени изявления и изказвания за върха му за
залагания, само че фактът е, че той в действителност е спечелил някои огромни залози. Според betano bg, този който в действителност го сложи на картата, беше, когато реши да заложи на Канзас Сити Роялс да завоюва Световните серии при коефициент 30/1. Sportsbooks не желае да вземе всичките му пари, тъй че той ги разпредели в 15 разнообразни казина и упоритата му работа се отплаща. В последна сметка тима завоюва Световните серии и Вегас Дейв донесе вкъщи цели 2,5 милиона $.

1,2 милиона $ за Тайгър Уудс

Тайгър Уудс е един от най-успешните голфъри на всички времена. Залагащият Джеймс Адучи имаше увереността да заложи цели 85 000 $ на него, с цел да завоюва Мастърс през 2019 година в
букмейкърите на William Hill с коефициент 14-1. Това се изплати и Адучи донесе вкъщи към 1,2 милиона $. Това погашение счупи върха на William Hill за максимален изплатен предстоящ залог. На всичкото от горната страна Адучи твърди, че това е първият му състезателен залог въобще.

800 000 $ за Супербоул на New England Patriots

Чарлз Баркли е необятно прочут с триумфа си в своя спорт, само че е известен и със своите
хазартни привички. Една от най-големите му победи пристигна, когато той сложи 500 000 $ на New England Patriots, с цел да завоюва Super Bowl през 2002 година. Те бяха новобранци с 14 точки против Rams, само че това не изплаши Баркли. След като Патриотс завоюваха същата година, Баркли си потегли с 800 000 $ облага. За страдание, Баркли не реализира същия триумф, когато заложи на различен Супербоул на Патриотс през 2016 година – този път залагайки на Соколите да завоюват и губи залога си от 100 000 $.

560 000 $ за Супербоул на Балтимор Рейвънс

Голфърът Фил Микелсън също е прочут като разпален комарджия. Това беше правилно преди сезон 2000/2001 на НФЛ, когато Микелсън реши да заложи 20 000 $ на Балтимор Рейвънс, с цел да завоюва Супербоул с коефициент 22-1. Рейвънс победи Ню Йорк Джайънтс и успеха завоюва на Микелсън 560 000 дилора.

200 000 лири във Висшата лига на Лестър Сити

. беше една от най-големите победи в историята на спорта споделят специалистите от Betano app. Преди да стартира сезонът те бяха новобранци. Но техен почитател на име Лий Хърбърт си опита шанса и това приключи като най-големия индивидуален футболен
залог, печелен в миналото. Хърбърт направи залог от 100 лири и си потегли с облага от цели 200 000 лири. Не единствено залогът е впечатляващ, само че и фактът, че Лестър Сити съумя да победи и в профил някои от най-големите тимове на Висшата лига Англия, е история единствено по себе си.

Спортните
залози са едни от най-атрактивните, точно тъй като са непридвидими, а това подтиква играчите да пробват шанса си постоянно. Не пропускайте да се възползвате от опциите на betano mobile app с цел да участвате и вие за огромни облаги. Тепърва предстоят огромни спортни събития като Зимните Олимпийски игри 2022 в Токио, мачовете от Европейските клубни шампионати и други влиятелни спортни надпревари на които може да изпитате шанса си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР