Една от звездите на Лудогорец – Марселиньо, призна, че неговото

...
Една от звездите на Лудогорец – Марселиньо, призна, че неговото
Коментари Харесай

Лекуващият се Марселиньо: В Бразилия пишат, че съм рекордьор

Една от звездите на Лудогорец – Марселиньо, призна, че неговото възобновяване в родната Бразилия върви добре. 34-годишният плеймейкър даже разкри, че неотдавна се радва на сериозна известност в родината си, защото към този момент се води рекордьор поради 8-те си следващи трофеи с разградчани.

Марселиньо дойде в Разград през май 2011 или другояче казано – преди първия сезон на „ орлите” в елита. Оттам нататък стартира шампионската серия на Лудогорец, който сграбчи 8 поредни оценки. Затова в родината си Марселиньо беше избран като новия рекордьор по следващи шампионски трофеи, изпреварвайки легендата на Олимпик Лион Жуниньо Пернамбукано (7).

„ Много по-добре се усещам, само че още не съм подготвен. Имам още една седмица преди да почна подготовка”, съобщи Марселиньо в изявление за Спортното шоу на Дарик радио. Плеймейкърът пострада след мача против ЦСКА (0:0) в 33-ия кръг и не взе присъединяване в заключителните 3 кръга от шампионата.

„ Няма проблем за първите мачове в Европа. Няма по какъв начин да стане такова нещо (да ги пропусне – б.р.). Има задоволително време до тях. Ще бъда подготвен и ще бъда във форма.”

„ Рекорд за следващи трофеи? Да, по този начин пишат тук в Бразилия. Досега беше Жуниньо от Лион със 7, в този момент съм аз със 8. Така пишат най-малко тук. Зарадвах се поради моето семейство.”

„ Титлите могат да станат 9, тъй като имам още година контракт. Може и да станат 10. Аз имам такава упоритост в моята глава.”

„ Имахме проблеми през последните 4 месеца. Трябва да поправяме доста неща, да се реорганизираме. Всички знаем – футболисти, шефове, президенти – какво би трябвало да се случи оттук насетне. Много ми беше мъчно да виждам последните мачове по малкия екран.”

„ Обадих се на Красимир Балъков преди оповестяването на първите му повиквателни. Исках да знае, че съм контузен, само че също по този начин, че когато се възстановя, постоянно ще бъда на линия”, сподели още Марселиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР