Една от звездите на Барселона - централният защитник Жерард Пике,

...
Една от звездите на Барселона - централният защитник Жерард Пике,
Коментари Харесай

Жерард Пике коментира темата Лионел Меси

Една от звездите на Барселона - централният бранител Жерард Пике, разяснява тематиката Лионел Меси, чието бъдеще на " Камп Ноу " е нестабилно. " През лятото се случиха някои неща, които завършиха по най-хубавия вероятен метод, тъй като Лео остана в Барса. Виждам, че той е благополучен сега и да го имам до мен е гаранция за триумф ", показа Пике, представен от Goal.com.

" Ще се отдръпва от футбола в Барса, постоянно съм казвал това. Играя футбол, тъй като представям Барса. Не се виждам в различен тим. Не бих бил стимулиран, би било драма ", добави ветеранът, който по-рано този месец навърши 34 години.

Пике вижда в лицето на младия уругвайски гений Роналд Араухо идеалния собствен заместител в дълготраен проект. 21-годишният Араухо е оценен сега на 20 милиона евро от уеб страницата Transfermarkt.

" Араухо е прелестен централен бранител. И ще бъде подобен в идващите 10-15 години. Той има всичко, доста е млад и е крепко стъпил на земята. Той е физически мощен, бърз и мощен, умее да управлява топката. Ла Масия (академията на Барселона - б.р.) работи доста добре и във времето, прекарано в Сегунда " Б " той стана по-зрял и в този момент пред него се открива опция в първия отбор. От нас се желае да му помогнем да стане най-хубавият състезател, който той би могъл да бъде ", сподели Пике.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР