Една от шведските легенди на световния тенис и настоящ експерт

...
Една от шведските легенди на световния тенис и настоящ експерт
Коментари Харесай

Легенда пак ласкае Гришо: Играта му е солидна и публиката е зад него

Една от шведските митове на международния тенис и сегашен специалист на „ Евроспорт ” Матс Виландер за следващ път насочи хвалебствени думи към Григор Димитров и съобщи, че българинът има всички учредения да се усеща добре в Стокхолм и да бъде считан за любимец. Най-добрият български тенисист е подложен под №1 в схемата за шампионата в шведската столица, а и има сериозна поддръжка даже от локалните почитатели.

„ Григор идва тук с голямо самочувствие, което има покритие. Това е идеалният метод да играеш в такива шампионати. Той има всички учредения да се усеща добре тук. Играта му е солидна, а и публиката е зад тила му, по тази причина разумно е любимец ”, разяснява Виландер идното присъединяване на българина в шведската столица.

Григор Димитров отвърна непретенциозно на хвалбите и показа, че има тенисистки, които биха могли да го препънат.

„ Благодаря на Матс за хубавите думи, само че не желая да ме считат за огромния любимец. Малко е неуместно тъй като в схемата има страхотни момчета, които сервират ужасно, а в Стокхолм това е значимо. Настилката е по-бърза от други години, само че мисля, че ми подхожда. Ще ми би трябвало малко време да привикна с нея. Надявам се да стане по-топло в залата. Знам, че уредниците са помислили и това не би трябвало да ме тормози ”, сподели Гришо преди началото на конкуренцията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР