Петър Кичашки, юрист и изпълнителен директор на Института за модерна

...
Петър Кичашки, юрист и изпълнителен директор на Института за модерна
Коментари Харесай

Кирил Петков трябва да се оттегли от изборите, ако има поне малко срам

Петър Кичашки, правист и изпълнителен шеф на Института за съвременна политика

Бог да елементарни жертвата на тежката злополука край Варна с НСО автомобил на Кирил Петков! И нека ранените бързо се възстановят.

Този случай обаче не е единствено престъпна хроника от войната по пътищата. Това е политически въпрос. Предстои да забележим дали в действителност НСО е било с превишена скорост.

Но би трябвало да знаем едно - в случай че е било, това е станало по инструкции на охраняваното лице. Няма различен механизъм НСО да кара с превишена скорост, в случай че охраняваният не бърза.

За миг си представете, че в колата беше Бойко Борисов. Вече щеше да има митинги с искане за отричане на Борисов от акцията и щеше да има искане за разпускане на наричаната от ППДБ " преторианска армия " в лицето на НСО.

И тези претенции нямаше да са без съображение, тъй като има основателни подозрения, че едно забъркано в такова тежко произшествие бъдещо длъжностно лице би оказало напън върху следствието.

Но тъй като нашите демократични другари или мълчат, или гледат да обвинят единствено жертвата, то да го кажем ние. Кирил Петков би трябвало да се отдръпна от изборите, в случай че има най-малко малко позор.

Тъй като обаче нито той има такава, нито хората към него, да кажа едно - Политическа партия завърши.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР