Една от най-големите вериги лечебни заведения у нас стартира работа

...
Една от най-големите вериги лечебни заведения у нас стартира работа
Коментари Харесай

Acibadem City Clinic сключи партньорство с дигитална агенция Digital ID

Една от най-големите вериги лечебни заведения у нас започва работа с една от най-големите цифрови организации – Digital ID. Целта на партньорството е информацията за клиниките да бъде още по-достъпна за онлайн потребителите, в това число да се употребяват и спомагателни канали и принадлежности на връзка, които да спомогнат в актуалната обстановка пациентите да бъдат навреме осведомени.

От здравната група споделиха: “ Основната задача на Аджибадем Сити Клиник е да предоставяме висококачествено опазване на здравето на нашите пациенти. За нас обаче положителната здравна грижа е симбиоза от одобрени експерти, висококачествена инсталация, удобна болнична среда и осведоменост. Именно това се опитваме да вършим и с една добре построена информационна тактика, която да дава качествена и налична информация на пациентите. За развиването й в бъдеще имахме потребност на сериозен и постоянен сътрудник, който срещнахме в лицето на Digital ID и сме уверени, че дружно ще изградим освен тактика за наличието на лечебните заведения ни в цифровото пространство, само че ще сме по-близко, по-ангажирани и в по-динамична връзка с хората, които ни се доверяват да се грижим за здравето им.„

Изпълнителният шеф на организацията Чавдар Платиканов разяснява, че за тях е изключителна опция да бъдат съпричастни към обстановката и да оказват помощ на повече хора да получат навременна информация, обвързвана с Acibadem City Clinic през всички вероятни онлайн канали.

„ Днес не е задоволително да имаш какво да кажеш, би трябвало да приложиш вярна тактика и метод към другите канали в онлайн пространството, с цел да може огромен поток от информация, която е значима за потребителите да доближи до тях по най-правилния метод. Затова в нашата организация работят хора с разнообразни профили, като криейтив експерти, текстописци, цифрови специалисти, които взаимно намират най-хубавите решения за връзка. Работим тясно с голям екип от Acibadem City Clinic, който ни оказва помощ с насоки и познания в тяхната област. “

Digital ID е измежду водещите организации на нашия пазар, като предлага всички типове услуги в онлайн пространството. Освен със всеобхватността на обслужването си, Digital ID е известна и с големия си на практика опит в E-Commerce и FMCG бизнеса у нас. Екипът й стои зад развиването на една от най-големите онлайн аптеки у нас – Sopharmacy.bg, както и зад всички акции на Coca-Cola в онлайн пространството.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР