Една от култовите водещи на новинарските емисии Виктория Петрова, която

...
Една от култовите водещи на новинарските емисии Виктория Петрова, която
Коментари Харесай

Виктория Петрова свали цели 10 килограма

Една от паметните водещи на новинарските излъчвания Виктория Петрова, която доста почитатели назовават Хубавата Вики, е отслабнала фрапантно и е влезнала в съвършената си форма. Истината е, че в последните 5-6 години новинарката беше по-небрежна към тежестта си и по този начин последователно качи към 10-ина кг. Сега обаче хубавицата се е взела в ръце и благодарение на диета е отхвърлила непотребните килца.

Хранителният си режим журналистката почнала при започване на лятото и резултатът не просрочен. Сега Хубавата Вики оправдава прякора си и още веднъж се движи из коридорите на медията със забележителното си самочувствие. И има за какво –мерките на новинарката още веднъж са манекенски, което още един път акцентира стройния й растеж.

Няма спор, че Хубавата Вики има най-силната мотивация да наподобява добре. От към 7 години тя хвърчи на крилете на най-вълнуващото и красиво възприятие и това няма по какъв начин да не се отразява на външния й тип. Новинарката живее с обичания си – Красен Кралев, някогашен министър на спорта. Жълтите уеб сайтове нееднократно са писали са възможна тяхна разлъка, само че истината е, че към днешния ден двойката се радва на щастието си, въпреки и без подписан формален брак.

Често се написа, че Виктория Петрова е бременна, само че към този момент това не се е оказвало истина…
Източник „ Уикенд “
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР