Камелия пусна снимка в Инстаграм, на която искаше да покаже

...
Камелия пусна снимка в Инстаграм, на която искаше да покаже
Коментари Харесай

Не прилича на себе си: Ето я Камелия без грим

Камелия пусна фотография в Инстаграм, на която искаше да покаже печеното си агънце за Гергьовден, обаче фокусът на почитателите падна другаде. Те бяха сюрпризирани от нейния външен тип.

Певицата се осмели да се пусне без капка грим. Последователите й допускат, че се е подложила на доста естетически интервенции и вместо резултат в последна сметка се е получил недостатък.

Блондинката е пипнала скулите си, като те са станали много по-големи и подпухнали.

" Защо си причиня това?! На остарели години загуби своя сексапил ", гневят се в мрежата.

Преди известно време Камелия оперира носа си, постави си фасети и се преобрази. Хората не одобряват новото аз на изпълнителката и кариерата й бележи спад.

  " Заприличала е на нещо приблизително сред Памела Андерсън и Донатела Версаче. Винаги е била естествена, какво я удари в този момент, не знам " ; " Явно не може да одобри обстоятелството, че остарява ", са единствено част от мненията в мрежата.

На всичко от горната страна изпълнителката е прекалила с хиалурона в устните си.  Устните й стоят неестествено на лицето й. Явно обаче Камелия се намира за извънредно красива и по всичко проличава, че ще има и още изненади по визията й...

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР