Единсон Кавани беше считан за сигурно ново попълнение на Атлетико

...
Единсон Кавани беше считан за сигурно ново попълнение на Атлетико
Коментари Харесай

Атлетико преговаря с Лаказет, ако не привлече Кавани

Единсон Кавани беше считан за несъмнено ново попълнение на Атлетико Мадрид, само че от Пари Сен Жермен не желаят да се разделят с уругваеца преди края на сезона, когато той ще стане свободен сътрудник. Диего Симеоне към момента таи очаквания, че Кавани ще укрепи “дюшекчиите”, само че в случай че договорката пропадне, Атлетико ще търси различен нападател.

“Marca” твърди, че аварийният проект на испанския клуб е да започва договаряния с Арсенал за Александре Лаказет. Французинът беше желан от Симеоне още до момента в който носеше екипа на Лион. Сега той може да премине на Wanda Metropolitano”, с цел да ускори конкуренцията в предни позиции. В момента единственият здрав централен нападател на Атлетико е Алваро Мората и това прави привличането на още един футболист на този пост неотложно.

Арсенал пък има интерес към крилото на мадридчани Тома Льомар и не е изключено двата клуба да осъществят замяна. Льомар по този начин и не съумя да се наложи в Атлетико и е наясно, че му се търси покупател. Крилото е трансферна цел освен на Арсенал, само че и на Тотнъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР