Eдин от водещите футболисти на Лудогорец – голмайсторът Пиерос Сотириу,

...
Eдин от водещите футболисти на Лудогорец – голмайсторът Пиерос Сотириу,
Коментари Харесай

Изкушават Лудогорец с 2 млн. евро за Сотириу

Eдин от водещите футболисти на Лудогорец – голмайсторът Пиерос Сотириу, е изкушаван с голяма заплата от японския Санфрече Хирошима. Той е получил предложение да прибере 2,5 млн. евро за 2,5 години, което прави по милион евро на година. Самият клуб е пратил оферта на Лудогорец, която е на стойност към 2 млн. евро, само че първенците желаят повече пари. Предполага се, че трансфер може да има, в случай че тя бъде повишена с най-малко 500 000 евро, написа " Мач Телеграф ". През годините Лудогорец ясно е показвал, че не продава на ниска цена своите звезди.

Към днешна дата самият Сотириу мисли единствено за мачовете с Динамо Загреб, като разумно ще бъде титуляр. Той даже получи отмора от Анте Шимунджа в мача със Спартак Вн, в който неговият заместител Игор Тиаго блесна с два гола и две асистенции. Възможно е трансфер на Сотириу в Санфрече Хирошима да има след мачовете с хърватския гранд.

Ако обаче „ орлите “ продължат напред в Шампионската лига, надали самият кипърски футболист ще се лиши от фантазията си да играе в групите на най-престижния клубен шампионат.

През зимата към него имаше голям интерес от различен японски клуб, който беше подготвен да извади 1,5 млн. евро за Сотириу. Лудогорец обаче не одобри това предложение, а кипърецът стана голмайстор на efbet Лига през предишния сезон, изпреварвайки Жорди Кайседо.

Иначе треньор на Санфрече Хирошима е германецът Михаел Скибе, който желае доста да има Сотириу.

Преди дни пък Лудогорец продаде Алекс Сантана за 2,5 милиона евро на Атлетико Паранензе, като резервира 20% от правата на играча. " Орлите " ще получат и 500 хиляди евро бонус при положително показване на бразилеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР