Те самите знаят какво се е случило. При преговорите за

...
Те самите знаят какво се е случило. При преговорите за
Коментари Харесай

Борисов: Петков казваше Тагарев е нашето знаме, сега го няма в листите - още доста имена ги няма

Те самите знаят какво се е случило. При договарянията за държавно управление няколкото ни разногласието бяха за Тагарев и господин Петков споделяше " Това е нашето знаме Тагарев, не можем да отстъпим от него ". Сега тяхното знаме го няма в листите, виждам още много имена, които ги няма. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в 23 МИР-София, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Хората стартират да проглеждат, че сериозните, систематични партии, които имат стратегии, които има кой да носи отговорност в тях, могат да и би трябвало да ръководят ", безапелационен бе Борисов.

Той прикани симпатизантите на ГЕРБ да не вършат генерални изводи за изхода на вота на 9 юни от социологическите изследвания, които се появяват сега. Борисов счита, че политическата класа у нас би трябвало да се " успокои ".  

" Тук е главният въпрос, който вие би трябвало да знаете и да разрешавате. Не желая нито да се натъжавате, нито да се радвате, нито да ставате прекомерни оптимисти по отношение на социологиите и това, което излиза сега. Хората желаят най-много да се успокои ръководството и политическата класа да седне на столовете и да прави това, за което се заплаща ", сподели още водачът на ГЕРБ. 

Борисов разкритикува още веднъж финансова политика, водена в последните няколко години: " Във финансите злополуката е огромна, парите ги няма. Даваха се пари на пенсионерите от заеми. Ще продължим да ги даваме, тъй като този ангажимент вееч е стихотворец ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР