Един от основните футболисти в състава на Милан - Хакан

...
Един от основните футболисти в състава на Милан - Хакан
Коментари Харесай

Катарски клуб пожела звезда на Милан

Един от главните футболисти в състава на Милан - Хакан Чалханоолу, е получил примамлива оферта от катарския Ал Духаил, оповестява трансферният специалист Джанлука Ди Марцио.

Според информацията клубът е предложил тригодишен контракт на плеймейкъра, като за този интервал той би прибрал 32 млн. евро, разпределени в заплата от 8 млн. евро на сезон, както и още 8 млн. евро бонус при сключване на контракта. През идната седмица е планувана среща сред катарците и сътрудника на играча.

Според сътрудника на Ди Марцио в “Скай Спорт Италия” - Фабрицио Романо, обаче Чалханоолу избира да остане в Европа, вместо да премине в Ал Духаил, където играе някогашният бранител на Ювентус Мехди Бенатия, а Марио Манджукич също мина през тима. Тъй като турският национал към момента не е възобновил изтичащия си контракт с “росонерите”, той е получил голям брой позвънявания от други тимове. Смята се, че 27-годишният футболист е мечтан и от Ювентус, само че атакуващият халф не е завършил договарянията с Милан за удължаването на договора си, съгласно който до момента получаваше хипотетичните 2,5 млн. евро на сезон като заплата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР