Един от най-слушаните летни хитове в TikTok One Margarita, се

...
Един от най-слушаните летни хитове в TikTok One Margarita, се
Коментари Харесай

Култовата реклама на Pepsi със Синди Крауфорд от 1992 г. е хит в TikTok

Един от най-слушаните летни шлагери в TikTok " One Margarita ", се снабди с парещ клип с присъединяване на супермодела Синди Крауфорд.

Песента на TikTok рапърката That Chick Angel е ода за силата на маргаритата като афродизиак, който смъква задръжките с всяка глътка, написа CNN.

В клипа Крауфорд пресъздава паметната реклама на Pepsi Super Bowl през 1992 година, в която посещава прашен автомат в повсеместен магазин, с цел да си вземе и изпие едно студено Pepsi, до момента в който две дребни момчета безусловно остават с отворена уста и не отлепят взор от секспилните й форми.



В " One Margarita " жадната Крауфорд изскача от спортна кола с разрошена коса, в търсене на студена напитка.

Тя зашеметява посетителите на мексикански ресторант, като бързо изпива цяла маргарита (приготвена, несъмнено, с Casamigos, марката текила, съоснована от брачна половинка ѝ Ранде Гербер), преди да бъде избутана от фрагмента от That Chick Angel, известна още като Angel Laketa Moore, комедиант и водеща на подкаст, която стои зад новия шлагер.
@saucysantana
One Margarita Saucy Remix Official MV OUT TMRW‼️‼️‼️
♬ original sound - Saucy Santana През 2016 година горещият клип със Синди Крауфорд от 1992 година  беше показан като емотикон за нова версия на рекламата; същата година тя и Джеймс Кордън я изиграха като подигравка в " The Late Late Show ", напомня CNN.


А през 2021 година супермоделът още веднъж пресъздаде рекламата – в същия бял потник и дънкови къси панталонки, във фотосесия за набиране на средства за детската болница American Family в Медисън, Уисконсин, където брат ѝ се е лекувал от левкемия.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР