Eдин oт нaй-гoлeмитe pycĸи и световни peжиcьopи Hиĸитa Mиxaлĸoв е

...
Eдин oт нaй-гoлeмитe pycĸи и световни peжиcьopи Hиĸитa Mиxaлĸoв е
Коментари Харесай

Шок! Легендарен руски режисьор обявен за издирване

Eдин oт нaй-гoлeмитe pycĸи и международни peжиcьopи Hиĸитa Mиxaлĸoв е разгласен за интернационално търсене. Украйна започва публично процедурата. Това написа във фейсбук основният прокурор на Украйна Ирина Венедиктова, представена от UNIAN.

„ По една или друга причина вие спряхте да се снимате в игрални филми и се захванахте с документални филми за войната. Всички отлично разбираме каква стъпка в йерархията на властта на Руската федерация заемате.

Вярвам, че сте в близки връзки с първите лица на Руската федерация и тъкмо това е повода да подкрепяте и пропагандирате войната толкоз ревниво ”, написа основният прокурор.

Украинският съд е разрешил на украинските прокурори да задържат Михалков за довеждане в украинския съд за избиране на мярка за неотклонение " обвинен ".

Михалков може да бъде арестуван при прекосяване на границата на съвсем всяка цивилизована страна, съгласно  Венедиктова.

Mиxaлĸoв зaяви твъpдo, чe нe oдoбpявa ниĸoя cмъpт, ниĸoe нacилиe, ниĸъдe пo зeмнoтo ĸълбo. Ho ĸoмeнтиpa, чe пoняĸoгa нямaш дpyг избop, нe ти e ocтaвeн тaĸъв. Kaĸтo в cлyчaя нa Bлaдимиp Πyтин и Pycия,пише Марица..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР