Един от най-добрите ни щангисти - Христо Христов, дебютира в

...
Един от най-добрите ни щангисти - Христо Христов, дебютира в
Коментари Харесай

Европейски шампион проби в рап музиката

Един от най-хубавите ни щангисти - Христо Христов, дебютира в рапа, написа bTV! 21-годишният варненец навлиза в музикалната промишленост под псевдонима Диабло, а първата му ария е озаглавена " Бандит ". 

Тя бе оповестена в Youtube канала BAKED TAPES и съставлява осмия план от поредицата BAKED FRIDAY. Христов е съавтор на текста дружно с VSA, а музиката към парчето е на Miladski. 

Христов стана европейски шампион в кат. до 109 кг на шампионата в Тирана през предходната година. Златото му оказа помощ на България да завърши на върха в отборната конкуренция. Той има и международна купа в същата категория на шампионата за младежи до 20 години в Ташкент през 2021 година Националът бе близо и до бронз на Олимпийските игри в Токио преди две години. Тогава обаче последният му опит в изтласкването не бе приет от съдиите, а противоречивото им решение го остави на пето място. Така той бе лишен от подобаващ орден, който щеше да бъде първи за родните щанги в най-големия състезателен конгрес от 2012 година насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР