Един от методите за релаксация, които могат да бъдат използвани

...
Един от методите за релаксация, които могат да бъдат използвани
Коментари Харесай

Храните, с които да детоксикираме белите дробове

Един от методите за релаксация, които могат да бъдат употребявани в детоксикацията на белите дробове, е потреблението на етерични масла. Добавете етерични масла във вряща вода, покрийте главата си с забрадка и вдишвайте парата. Детоксикацията е най-хубава с евкалиптово масло.

Още един отличен способ за детоксикация е горещата вана с евкалиптово масло. Прилагайте я минимум 20 минути. Тялото стартира да се поти и отделят отпадните артикули, отпуска мускулите и всякакво напрежение и стрес изчезват.

Знаете ли, че белите дробове може да уловят до 95% от токсините посредством поемане? След края на детоксикацията може да се отървете от никотина, катрана и токсични субстанции. Разбира се, не очаквайте, че в случай че сте пушач в продължение на 20 години, с един ден лекуване ще се отървете от всички отрови. Трябва настойчиво и дълго съблюдаване на диетичен режим.

Имайте поради, че по време на лекуването би трябвало да се заобикалят мазните храни и сладкиши. Здравословното хранене усъвършенства дейно детоксикацията.

Ето и процедурата:

1. Изстискайте сока на два лимона. Смесете с 2 ч.ч. вода. Пийте тази примес заран на гладно в продължение на няколко минути преди закуска;

2. Между закуската и обяда би трябвало да си извършите сок от моркови;

3. На обяд би трябвало да наблегнете на храните с калий - сок от цвекло, домати, смокини или магданоз;

4. През останалата част на деня би трябвало да изпиете минимум 3 чаши сок от грейпфрут или от ананас. Тези плодове съдържат антиоксиданти, които почистват белите дробове и гонят свободните радикали. Можете да обогатите с минерална негазирана вода;

5. На вечеря би трябвало да участва сок от алена боровинка.

Що се отнася до храната, в галерията горе може да видите някои храни, които ще ви оказват помощ да се усъвършенства положението на белите ви дробове.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР