Един от големите таланти на италианския футбол Сандо Тонали ще

...
Един от големите таланти на италианския футбол Сандо Тонали ще
Коментари Харесай

Милан си гарантира един от големите таланти на Италия

Един от огромните гении на италианския футбол Сандо Тонали ще играе в Милан, заяви " Скай Спорт Италия ". 20-годишният халф на Бреша и президентът на клуба Масимо Челино одобриха офертата на " росонерите ", откакто преди този момент националът на " Скуадра адзура " се броеше за несъмнено попълнение на Интер. Халфът, който е почитател на Милан от дете, беше уверен от Паоло Малдини, че планът на " червено-черните " е по-добър за него. Самият Челино пък се изрече доста ласкаво преди дни за Малдини, като разгласи, че се е бил договорил с Интер и нямал бърза работа, само че играчът желае да е наясно със своето бъдеще още в този момент. Предвид това, че " нерадзурите " се прицелиха мощно в Артуро Видал, който ще бъде освободен от Барселона, оставиха прехвърлянето на Тонали на назад във времето. Именно това разреши на Милан да включи в наддаването, а най-после и да завоюва подписа на един от най-хубавите халфове на Апенините.
Седемкратните първенци на Европа ще платят 10 милиона евро за едногодишен наем за Тонали, след което ще би трябвало да платят малко под 20 милиона евро на Бреша, с цел да придобият напълно правата на футболиста, както и специфични бонуси при постигането на персонални и отборни резултати. Директорите на " росонерите " Малдини и Фредерик Масара пък към този момент договориха всичко с Челино, който е в Лондон, като се чака в идващите часове Тонали публично да парафира с обичания му клуб. Този трансфер е вторият след Златан Ибрахимович през последните часове за Милан, като се чака тази седмица да бъде притеглен чартърен от Реам Мадрид и плеймейкърът Браим Диас.
Тонали има три сезона в професионалния футбол с Бреша, в които има 89 мача и шест гола. Той има към този момент три мача и за представителния състав на Италия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР