Едгар Кейси, роден в САЩ през 1877 г., е известен

...
Едгар Кейси, роден в САЩ през 1877 г., е известен
Коментари Харесай

Какъв ще е краят на света според Едгар Кейси?

Едгар Кейси, роден в Съединени американски щати през 1877 година, е прочут като извънреден оракул, а също и като неповторим врач. Той е диагностицирал болести в положение на бездънен медитативен транс (полусън) и е предписвал лекуване и диктувал предписания за болесттите, открити у пациентите си. Към него се обръщали като към последната вяра за възобновяване и в множеството случаи пациентите на Кейси били изцяло излекувани.

В положението на транс, което му пособие да лекува болните, Едгар Кейси можел да отговори на всеки заложен му въпрос. От там е и името, което получил: Спящият оракул. Отговорите му били деликатно записвани през цялата тридесетгодишна процедура на неговата активност. Запазеният списък на тези записи ни кара да се убедим във валидността на поставените от него диагнози и предписаното от него лекуване, както и в надеждността на направените гадания.

Направил е над 14 хиляди предсказания, някои от които към този момент са се сбъднали. С изключителна акуратност той предсказва началото на Втората международна война и възхода и падението на Хитлер, крахът на фондовата борса и депресията в Съединени американски щати, гибелта на Рузвелт и Кенеди, разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, възхода на технологиите, както и личната си гибел. Едгар Кейси се счита за ясновидец, кадърен да изостави личното си „ Аз “ за положителното на другите и да се свърже с източника на универсалното познание, което се съдържа в осведомителното поле на нашата планета.

 Едгар Кейси

Пророците постоянно са се тревожили за бъдещето на хората. Предсказанията на най-известните от тях са казвали, че 21 век ще стартира принудително с мощни естествени и провокирани от индивида бедствия. Подобни въпроси са задавани и на Едгар Кейси. Отговаряйки, той предизвестява, че нашата планета е застрашена от пагубно опустошение, което ще бъде обвързвано с изместването на полюсите на Земята. Според него тези процеси ще стартират във втората половина на 21 век, а най-силни ще са в края му.

Земната ос, предвижда Кейси, е станала нестабилна, променяйки нормалното гравитационно състояние от 1936 година и този развой непрекъснато ще води до изместване на вътрешното ядро на нашата планета. Резултатът от мощната тектонична активност ще бъдат многочислени наводнения, в резултат на което обитаемоте територии на крайбрежните страни ще бъдат под вода. По същата причина в океана ще се появят нови острови.

Според предсказанията на Кейси, събитието, което предвещава настъпването на злополуката и ще се трансформира в първите ѝ признаци, ще бъде сеизмичната интензивност на Земята в екваториалната зона на Тихия океан, откъдето последователно ще се популяризира по цялата планета, придобивайки световен мащаб. Тя ще бъде предвестител на огромни бедствия.

В резултат на злополуката, земята и климатът ще се трансформират до неразбираемост. Европа ще лежи в руини, северната част на Европа ще бъде под вода. Антарктида също ще се промени доста. Англия ще бъде на половина наводнена, по-голямата част от Япония също ще бъде под вода. Русия ще бъде избавена от удобно географско състояние, заради това че е на най-голямата тектонична плоча, Китай също ще бъде с малко последици.

Разделянето на земната кора в западната част на Америка ще накара Калифорния и Невада да изчезнат от лицето на планетата, а останалите щати на Америка ще пострадат, като се изключи Охайо, Илинойс и Индиана. Градовете Лос Анджелис, Сан Франциско и Ню Йорк ще са под вода. Голяма част от южна Канада ще избегне бедствия, а Южна Америка също ще пострада доста. Кейси предвижда, че това ще се случи 3 месеца след изригването на вулкана Везувий.

 Край на света

Според Кейси през 1999 година ще стартира война сред положителното и злото, която ще е за надзор над Земята през идващото хилядолетие. Той предсказва, че през 2001 година на Земята ще се появи „ пета раса ” – хора с по-различно ДНК, по-развити и способни да се самолекуват. А през 20те години на 20ти век на Земята ще се появи Исус в облика на малко момче, който ще лекува с ръцете си всички заболявания и ще бъде приет от всички църкви. Още предвижда, че по това време хората ще се научат да поддържат връзка с телепатия и технологиите няма да са им нужни.

Всички тези събития дружно с естествените катаклизми ще слагат човешкия дух пред огромно тестване. Въпреки че през 21 век се чакат големи опустошения в познатия ни до момента свят, когато отминат, на Земята ще настане ера на мир и прояснение. Човешкият разум ще се извиси до други разбирания за живота и устройството на света и ще се появи нова обща вяра за цялото човечество.

Основата за развиването на новото човешко общество ще бъде духовността, мъдростта, религиозността, чистотата, любовта и състраданието. Тоест, краят на света ще е в действителност краят на света, който познаваме сега. За да се прероди към нещо по-добро.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР