Дяволът носи Прада остави своя отпечатък върху поп културата и

...
Дяволът носи Прада остави своя отпечатък върху поп културата и
Коментари Харесай

Какво смята Ан Хатауей за облеклото си в седмицата на модата в Париж

" Дяволът носи Прада " остави своя отпечатък върху поп културата и модата още от излизането си на екран през 2006 година Ан Хатауей, в ролята на основната героиня, добре си спомня голямото му въздействие тогава върху шивашкия бизнес.

През юни Ан изгря върху корицата на Interview Magazine. В летния брой на изданието тя дава отговор на въпроси на нейни почитатели и известни другари, един от които е фамозният дизайнер Майкъл Корс.

Тогава актрисата разкри, че обичаната ѝ визия от " Дяволът носи Прада " е облеклото, което носи на James Hoult party. " Онова кадифено палто на Chanel, което стигаше до коленете, а по-късно и миниполата, чорапите и ботушите. Мисля, че палтото беше заготовка, тъй като непрестанно намирах игли в него ", изясни Хатауей.

А от последната обществена поява на Ан можем да кажем, че актрисата толкоз е харесала визията си във кино лентата, че 16 години след него я виждаме в (почти) същата по време на Седмицата на модата в Париж.

Оказва се обаче, че това е чисто съвпадане и Ан Хатауей въобще не се стреми да повтори облеклото на героинята си Андреа Сакс.

Вчера, 12 октомври, носителката на Еми разяснява пред Today за визията си по време на ревюто на Michael Kors, която влезе в заглавията поради изключителната си аналогия с тази, с която я виждаме в подиуми от кино лентата през 2006 година

Но случайностите не свършват дотук. Впечатление ни направи и дамата, до която Ан седи. На първия ред, директно пред подиума актрисата беседва оживено с основния редактор на Vogue Анна Уинтур - още една отпратка към " Дяволът носи Прада " и шефката на Андреа - Миранда Прийстли (Мерил Стрийп).

39-годишната актриса съобщи, че облеклото ѝ за събитието е безспорна случайност и " някак в действителност шантаво съвпадане ". И добави, че първичният ѝ външен тип в действителност не се е получил съгласно проекта.

Въпросното облекло включва кафяв тренчкот с крокодилска щампа. Под него се демонстрира мини пола от същата материя и щампа, съвсем скрита от мрачен пуловер с висока яка.

Що се отнася до прическата - също копие на тази на героинята ѝ във кино лентата, актрисата изясни, че фризьорът ѝ просто знаел какво да прави. Ан се оставя в ръцете му, малко по-късно се поглежда в огледалото и вижда косата си прибрана на конска опашка с лек бретон в профил. " О, това е занимателно, чудя се дали някой ще забележи? ", помисля си тя тогава.

Въпреки че визията на Ан на Седмицата на модата в Париж се оказа чисто съвпадение с тази на Андреа Сакс, ние пък напълно не инцидентно споделяме, че е много стилна. За нея като че ли времето е спряло и независимо че ни разделят цели 16 години от ролята ѝ в " Дяволът носи Прада " - тя наподобява повече от прелестно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР