Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо претърпя успешна

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо претърпя успешна
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо претърпя успешна операция, след като бе блъснат от кола

Двукратният международен първенец във Формула 1 Фернандо Алонсо претърпя сполучлива лицево-челюстна намеса в болничното заведение в Берн. Лекарите са наместили челюстта му, откакто бе блъснат от кола, до момента в който тренираше с велосипеда си край Лугано. През идващите дни лекарският екип ще следи възобновяване на испанския водач. На Алонсо са му били сменени някои зъби.

" След случая Фернандо Алонсо остава под наблюдаване в болничното заведение в Швейцария. Лекарите откриха фрактура в горната му челюст и са я наместили с хирургическа намеса. Медицинският екип е удовлетворен от оперативната интервенция “, се споделя в формалното известие на болничното заведение в Берн.

" Фернандо ще остане под наблюдаване в болничното заведение през идващите 48 часа. След това ще би трябвало няколко дни да почива. Той ще възобнови подготовка последователно “, се споделя още в изказването.

Подготовката за новия сезон във Формула 1 стартира в средата на март, тъй че Алосно ще би трябвало да бъде търпеливи, с цел да види дали ще може да взе участие още в първото Гран при на пистата Сахир в Бахрейн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР